Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-02-25T10:00:00

❘ Frissítve: 2023-02-25T13:53:31

A nemzetközi Valorant ligák kezdésének közeledtével a VCT-csapatoknak egy hónapjuk van arra, hogy véglegesítsék felállásukat. Kövesse a legújabb névsorváltozásokat és pletykákat itt.

A 2023-as VCT-szezon hivatalosan március 26-án kezdődik, így a 30 partnercsapat finomíthatja névsorát a VCT LOCK//IN versenyen. Március 6. és március 25. között lesz egy szezonközi átigazolási időszak, amely lehetőséget ad a csapatoknak, hogy az utolsó pillanatban változtatásokat hajtsanak végre a nemzetközi bajnokság kezdete előtt.

Jelenleg a Cloud9 az egyetlen csapat, amelyről a pletykák szerint változtatásokat hajtanak végre, de a dolgok változhatnak, ahogy közeledünk az átigazolási időszakhoz.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Colin Young-Wolff/Riot Gamesyay Cloud9 jövője állítólag kétséges

A VCT építési szabályai szerint a névsor létszáma legfeljebb 10 játékos lehet, mivel a csapatoknak legfeljebb négy cserejátékosa lehet. És bár az átigazolási időszak március 25-én zárul, mind a 30 csapatnak a saját központjában kell lennie március 19-ig, egy teljes héttel a nemzetközi bajnokság kezdete előtt.

Az alábbi nyomkövető a három nemzetközi bajnokság összes névsorát és pletykát tartalmazza.

Megjegyzés: Az alábbi névsorok nem véglegesek, és változhatnak.

A VCT Americas liga névsorai

VCT EMEA liga névsorok

A VCT Pacific liga névsorai

2023-as szezon közbeni nyomkövető a VCT partnerlistájához

február 25:

  • A Cloud9 nem elégedett a yay és a hiúság teljesítményével a VCT LOCK//IN-en, és azt fontolgatják, hogy leállítják a párost – mondta Alejandro Gomis, a Blix.gg riportere egy spanyol podcastban.
  • február 23:

  • A Dot Esports szerint a Cloud9 azt fontolgatja, hogy a VCT LOCK//IN kiábrándító fellépése után átszervezi névsorát. Max Katz független újságíró egy külön riportja szerint a sztárjátékos, yay nem lesz benne a 2023-as szezonban.
  • [ad_2]

    Forrás