Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-02-09T11:00:00

❘ Frissítve: 2023-02-09T11:00:48

Az IHC Esports az egyik jelentős partner három alapítójának letartóztatását követően zűrzavarba került, így a mongol esport szervezet nyilatkozatot kellett kiadnia.

Az UB Post, egy mongóliai angol nyelvű újság február 3-án arról számolt be, hogy az Ih Bit Global három alapítóját letartóztatták a hónap elején, miután panaszt tettek egy sor olyan ügyféltől, akik megvásárolták a cég inflációs fedezeti tokenjét. Érme (IHC).

A cikk szerint Gantig Bayarmagnai, az Ih Bit Global vezérigazgatója, Munkhjin Otgonbaatar vezérigazgató és Erkhembayar Bayarsaikhan elnök „az IHC-érméből származó pénzeszközök visszaéléséért” és „a piac manipulálásával szerzett bevételek tisztára mosásával vádolják”.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Hivatalos honlapján az IHC-t úgy írják le, mint „egy alternatív befektetési tokent, amely úgy növeli értékét, hogy folyamatosan égeti magát többszörös égési protokollt követve”. A Coinbase szerint a token 97%-ot esett a kereskedés megkezdése óta.

Az UB Post számos olyan ügyfél képviselőjével beszélt, akik nagy összegeket veszítettek. „Az IHC érmét létrehozó emberek gyakran mesélnek az interneten, és bizalmat építenek” – idézi az egyik képviselő. „Azt mondták: „Ez egy aranyfedezetű érme, amely nem esik le a kibocsátott árától. Akkor is vigye el, ha leesik. Volt pénz a számlámon, ezért minden nap vittem. Hittem abban, amit Otgonbaatar Munkhjin mondott. 142 millió MNT (40 488 USD) kétmillió MNT-re (570 USD) csökkentve. Valószínűleg több ezer áldozat van, mint én.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az IHC Esports reagál a jelentésekre

Az Ih Bit Global 2021 decemberében lépett be az esportba a mongol ZEUS Esports esport szervezettel kötött partnerség révén, amely az ügylet részeként IHC Esports névre váltott át.

Az Ih Bit Global három alapítójának letartóztatásának híre kérdéseket vetett fel az IHC Esports, Mongólia egyik legjelentősebb e-sport szervezetének jövőjével kapcsolatban.

A Twitterre február 9-én közzétett nyilatkozatában az IHC Esports elnöke, Dave Lee „mély sajnálatát fejezte ki a félrevezető információk terjesztése miatt”. Nem volt egyetlen utalás sem az Ih Bit Globalra, alapítóira vagy az IHC tokennel kapcsolatos botrányra.

„Szeretnénk határozottan kijelenteni, hogy bizonyos személyeknek nincs közük a mi vezetésünkhöz és működésünkhöz, és ezeket a vádakat a lehető leghatározottabban tagadjuk” – mondta Mr. Lee.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„A félrevezető információk terjedése nemcsak csapatunk moráljára hatott, de működésünk stabilitását is veszélyeztette. Biztosítani szeretnénk minden érdekelt felet arról, hogy teljes mértékben elkötelezettek vagyunk szervezetünk integritásának és valamennyi érintett fél érdekeinek védelmében.”

Az IHC Esports az elmúlt évben felértékelődött, részben a CS:GO csapatuk nemzetközi sikerének köszönhetően, amelyet Checkmate néven ismertek, mielőtt 2022 márciusában aláírták az IHC-vel. Mr. Otgonbaatar, az Ih Bit Global egyik alapítója, akkoriban az IHC pénzügyi igazgatója volt a CSGO2ASIA cikke szerint.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A hónap elején az IHC CS:GO csapata a 9-12. helyen végzett az IEM Katowice-en, miután legyőzte a paiN-t, a FURIA-t és a Cloud9-et, majd visszaesett a FaZe ellen. Jelenleg a HLTV.org világranglistáján a 21. helyen állnak.

A mongol csapat állandó szereplője a nemzetközi CS:GO eseményeknek, és részt vett a két legutóbbi Majoron, a PGL Major Antwerpenben és az IEM Rióban. Az IHC egyik versenyen sem tudott túllépni a Challengers Stage-en.

Januárban az IHC Esports PUBG Mobile csapata ötödik helyezést ért el a 2022-es PUBG Mobile Global Championshipen, amelyet Malajziában és Indonéziában rendeztek meg. Ez volt a csapat második legjobb nemzetközi kiruccanása a 2020-as PUBG Mobile Global Championship harmadik helyezése után, miközben még mindig a ZEUS Esports alatt játszott.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az IHC mellett a mongol szervezet partnere az 1xBet fogadócég, az X-META kriptovaluta tőzsde és a Puma sportgyártó.

[ad_2]

Forrás