Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-04-14T16:37:07

❘ Frissítve: 2023-04-14T16:37:18

Phillip ‘ImperialHal’ Dosen szűrés nélküli véleményt adott Beau ‘RamBeau’ Sheidy visszavonulásáról alig egy hónappal azután, hogy bejelentette, hogy kilép a profi Apex Legends versenyből.

Az Apex Legends esports egy újabb névjegyzéki összeállításon ment keresztül: RamBeau visszavonult a Sentinelstől, a profi Apex Legends pedig kevesebb, mint egy hónap múlva visszatér a DarkZero Esportshoz. A lépés hullámzó hatást váltott ki az észak-amerikai ALGS-ben, mivel a Sentinels egy harmadik játékos megszerzéséért küzdött, és az Oxygen Esport Angello ‘Xenial’ Cadenas-szal távozott.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A TSM profi és népszerű streamer, Phillip ‘ImperialHal’ Dosen kommentálta a helyzetet, és élő közvetítése során azt mondta, hogy RamBeau részéről „tisztelhetetlennek” találta a lépést.

„Úgy érzem, elég nagy baj, hogy visszavonult, és mentségére az áll, hogy nem hagyhat ki egy ilyen jó lehetőséget. És ez olyan, mintha tényleg nyugdíjba akarna menni, és a családjával akarna lenni, akkor soha nem csatlakoztál volna senkihez, függetlenül attól, hogy ki vagy mi az” – mondta ImperialHal.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az ImperialHal elmondja véleményét a nyugdíjból kilépő RamBeau-ról

ImperialHal azt mondta, hogy szereti RamBeau-t, mint embert, és nincs vele szemben rosszindulata, de nem tetszik neki, hogy visszavonult és visszatért.

– Ígérem, nem vonulna vissza, ha Sentinelsnek nem megy jól – mondta.

Az ImperialHal arra gondolt, hogy a korábbi Sentinels játékos életében túl sok baj történt, a családtól az ALGS Split 2 szegényes indulásáig, ezért úgy döntött, hogy visszavonul.

A TSM játékosa arra is rámutatott, hogy a RamBeau most a pro Apex Legends egyik jobb listáján szerepel. A DarkZero a 13. helyen végzett az ALGS Split 1 rájátszásában, és az első öt helyen áll az észak-amerikai Split 2 jelenlegi állásában.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„Nehéz volt még azt is mondanom, hogy „Testvér, ez tiszteletlenség, amit a csapattársaiddal tettél”. Mivel úgy érzem, hogy mindig az igazi sz*rokat hozom fel, mindenki más azt mondja: „Ó, remélem, bla bla bla”, és pozitívan állsz hozzá” – mondta ImperialHal.

[ad_2]

Forrás