Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-04-13T18:05:05

❘ Frissítve: 2023-04-13T18:05:11

Mivel a pletykák napvilágot láttak arról, hogy Tyson ‘TenZ’ Ngo egy időre lemondhat a Sentinels névsoráról, egyesek azt feltételezték, hogy a csapat cserejátékosa, Jimmy ‘Marved’ Nguyen hamarosan kezdő szerepet tölthet be. De George Geddes szerint a játékost egyhamar nem fogják bejelenteni.

A Sentinels nem kezdte a 2023-as VCT-szezont forrón, mivel a csapat nem nézett ki formában, és eddig csak egy sorozatgyőzelem fűződik a nevéhez. A csapat szurkolói azt feltételezik, hogy a csapat változtathat, mivel a csapat a közelmúltban csereként szerződtette a korábbi OpTic Gaming játékost, Marvedet, míg Hunter „SicK” Mims márciusi letartóztatásából származó belső eltiltását tölti.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy TenZ nem játszhat az egész szezonban a menyasszonya, Kyedae ‘Kyedae’ Shymko gondozásában, aki a közelmúltban elárulta, hogy hamarosan kezelés alatt áll a rákja miatt. Emiatt sok szurkoló úgy gondolja, hogy elkerülhetetlen Marved felvétele a Sentinels kezdőcsapatába.

A 2022-es Valorant Champions második helyezettje azonban valószínűleg nem lép színpadra egyhamar. George Geddes szerint még be kell fejeznie a munkavállalási vízumot, hogy versenyezzen a VCT Americas-ban.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Marved még mindig dolgozik a vízumon, hogy versenyezzen a Sentinelekkel

Marved kanadai játékos, és bizonyos munkavállalási vízumot kell beszereznie ahhoz, hogy az Egyesült Államokban e-sportot játsszon. Míg korábban is részt vett az OpTic Gaminggel észak-amerikai versenyeken, vagy Kanadából játszott, vagy online versenyzett az országban.

Mivel a Riot Game ligarendszerre vált, neki és más kanadai és az Egyesült Államokon kívüli országok játékosainak munkavállalási vízumot kell szerezniük, hogy a Los Angeles-i székhelyű stúdióban versenyezzenek. Geddes azt mondta, hogy Marved a vízumán dolgozik, és a szezon közepére megkaphatja.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Marved vízumának hiánya miatt azonban a Sentinels a belátható jövőben is bemutatja jelenlegi felállását. A csapat a jelenlegi kezdő ötösével folytatja, április 16-án a Leviatán ellen lép pályára.

[ad_2]

Forrás