Oldal kiválasztása

[ad_1]

Faragó Fisher

❘ Közzétéve: 2023-04-16T20:18:28

❘ Frissítve: 2023-04-16T20:18:36

Egy közelmúltbeli on-stream beszélgetésben Berserker felfedte, hogy a Riot azt fontolgatja, hogy lazítson azon korlátozásaikon, hogy az egyes csapatoknak 2 helyett 3-at kell behozniuk.

Az LCS-ben ritka, hogy a csúcskategóriás tehetségek valóban Észak-Amerikából származnak. Az olyan régi nagyok, mint Santorin, Jensen, Zven és Bjergsen technikailag továbbra is importcikkek, még akkor is, ha a tartózkodási hely megszerzése miatt nem foglalnak helyet.

Noha van néhány példa arra, hogy az erős NA tehetségek esélyt kapnak arra, hogy felcsillanjanak, mint az EG 2022-es szupersztárjai Jojopyunban és Dannyban, a régióból származó friss tehetségek előnyben részesítése az import tehetségekkel szemben viszonylag ritkaság.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Kim ‘Berserker’ Min-cheol beszélt arról, amit a Riottól hallott, és megerősítette, hogy bár még nem biztos benne, hogy az importszabály megváltozik 2024-re, a Riot legalább azt fontolgatja, hogy csapatonként 2 importhelyről váltson 3-ig.

A Berserker azt állítja, hogy az LCS az importszabályok módosítását fontolgatja

Az importálási szabály bevezetése óta vitatott, a szervezetek gyakran küzdenek azért, hogy több helyet szerezhessenek, vagy a szabályt teljesen el kell távolítani.

Azok számára, akik nem ismerik, az importszabály előírja, hogy a csapatoknak legalább 3 észak-amerikai lakossal kell szerepelniük (olyan játékosok, akik az Egyesült Államokban nőttek fel, vagy 4 éve élnek az országban).

A cikk a hirdetés után folytatódik

A történelem során az LCK Challenger ligában versenyző játékosok kivásárlása nagyszerű lehetőség volt azoknak a csapatoknak, amelyek a következő nagy szupersztárokat keresik. Nem az NA az egyetlen régió, amely ezt bevett gyakorlattá tette, a régiók szerte a világon folyamatosan keresik a dél-koreai tehetségeket.

Berserker a közvetítésben beszélt a témáról, és elárulta, hogy a Riot közvetlenül elmondta neki, hogy több importhelyet szeretnének adni a csapatoknak.

A cikk a hirdetés után folytatódik

– A Riot azt mondta, hogy az LCS lehet… 3 koreai vagy 3 kínai, tudod? Nem vagyok benne biztos, de hallottam róla.” Ez egyben válasz volt arra is, hogy csapattársa, Fudge, hasonló információkat szivárogtatott ki a streamjén, így Berserker szavainak itt egy kicsit nagyobb súlya volt.

Ez ugyan biztosan javítaná az NA esélyeit arra, hogy nemzetközi szinten jól szerepeljen, de a hazai játékosoknak is egyre kevesebb esélyük lenne arra, hogy a nagyszínpadon bizonyítsák, mit is érnek. A rajongók megosztottak abban, hogy ez jó változás lenne-e vagy sem.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Azt is látni kell, hogy más régiók követik-e a példát, így a LoL legjobb régióiból több játékos szerezhet helyet csapatokban szerte a világon.

[ad_2]

Forrás