Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-04-17T18:27:06

❘ Frissítve: 2023-04-17T18:27:15

Kyedae ‘Kyedae’ Shymko online rajongókat szólított fel, hogy mutassanak empátiát a pénzügyei és a Sentinels VCT Americas játékosa, Tyson ‘TenZ’ Ngo irányába, miután a rajongók a Twitteren megsértették a bajnokságban nyújtott gyenge teljesítménye miatt.

A Sentinels nem indult jól a VCT Americas-ban, és a kritikák nagy része a TenZ felé irányult. A 2021-es Masters Reykjavík bajnoka csapata első három meccsén nem a legjobb teljesítményt nyújtotta, és nemrégiben elárulta, hogy ujjsérülése van.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A profi menyasszonya, a 100 Thieves tartalomkészítő Kyedae a Twitteren arra kérte a rajongókat, hogy mutassanak empátiát TenZ iránt, miközben átvészeli a sérülését és a rákkezelésével foglalkozik. Közzétette az empátia definícióját, és az ő szemszögéből nyilatkozott.

„Kérlek, légy megértő. Tysonnak játszania KELLETT. Biztos vagyok benne, hogy ha választhatott volna, kiült volna… Ő csak ember” – mondta. „És tudom, hogy megtámadnak majd a kommentekben ezért a tweetért. Nem érdekel. Állandóan reménytelennek érzem magam a helyzet miatt, és ha tehetném, mindenki elől eltitkoltam volna, hogy rákos vagyok, hogy továbbra is teljes mértékben összpontosíthasson.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

Kyedae empátiát kér a TenZ gyenge VCT teljesítménye után

Kyedae azt mondta, hogy TenZ soha nem vallotta magát a Valorant legjobb játékosának, és ő „a legszerényebb ember, akit ismerek”.

A TenZ iránti gyűlöletláz teljes erővel kezdődött, miután a Sentinels 2-1-re kikapott a Leviatántól a VCT Americas meccsén, amivel 1-2-re állt a csapat rekordja.

És tudom, hogy meg fognak támadni a kommentekben ezért a tweetért. Nem érdekel. Folyamatosan reménytelennek érzem magam a helyzet miatt, és ha tehettem, mindenki elől eltitkoltam volna, hogy rákos vagyok, és ő maga is, hogy továbbra is teljes mértékben összpontosíthasson.

— Kyedae (@kyedae) 2023. április 17

A meccs után napvilágot látott a hír TenZ ujjsérüléséről, valamint az a tény, hogy a Sentinels cserejátékosa, Jimmy ‘Marved’ Nguyen nem tudja felmenteni őt a kezdő feladatok alól, mivel a Visa még várat magára.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Sentinels emellett jelentős edzőváltást is végrehajtott a meccs után, az esport szervezet vezérigazgatója bejelentette, hogy Donald ‘SyykoNT’ Muir vezetőedzőt elengedték, és Adam ‘kaplan’ Kaplan segédedzőt vették át.

[ad_2]

Forrás