Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

A Plutus, a londoni székhelyű fintech vállalat belépett az esport-arénába a Lionscreed hatszámjegyű címszponzorálásával.

Figyelemre méltó, hogy a vállalat azt is bejelentette, hogy bővíteni kívánja jelenlétét az esportban és a tágabb játéktérben, miután már integrálta a PlayStation, Xbox és Steam rendszereket a juttatásaiba és jutalmaiba.

A 2015-ben alapított Plutus elkötelezett a felhasználók felhatalmazása mellett, amikor a pénzük kezeléséről van szó. Számos olyan pénzügyi terméket kínálnak, mint a bankok, a rugalmasságra helyezve a hangsúlyt, a kriptopénzeket és a jutalmazási programokat integrálva a szolgáltatásaikba. A Plutus kártyával történő költésekért a felhasználó 3%-ot kap vissza digitális jutalmak formájában, valamint számos termék és szolgáltatás előnyeit élvezheti. Ezek a kedvezmények a felhasználóra személyre szabottak, és a Spotify, a Deliveroo, a Netflix és sok más szolgáltatást tartalmazhatnak, és mint említettük, a játékrajongóknak is bőven jut belőlük: a PlayStation, az Xbox és a Steam is szerepel a kínálatban.

A Plutus vezérigazgatója, Danial Daychopan elmondta:

A Gaming Perks májusi bevezetése óta a felhasználói bázisunk jelentős része lelkesen elfogadta egy vagy több ilyen ajánlatot. Ez a tendencia egyértelműen bizonyítja a Plutus Rewards kártya vonzerejét a játékosközösségen belül, amely lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén jutalmat szerezzenek a mindennapi vásárlásokért, beleértve a játékkal kapcsolatos kiadásokat is.
A PLU Rewards a leghatékonyabb módja annak, hogy a Web2 fogyasztókkal megismertessük a Web3-at, és ez a Lionscreeddel való együttműködés egy fontos lépés a játékszektor uralmának hosszú távú célja felé.

Danial Daychopan, a Plutus vezérigazgatója

Dale Adams, a Lionscreed COO-ja és társalapítója így nyilatkozott:

Ez mérföldkő az LC számára, és örömmel dolgozunk együtt a Plutusszal. A Lionscreed az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb feltörekvő eSport-csapatává vált, és a Plutusszal való együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy számos olyan projektet és versenyt indítsunk el, amelyeken aktívan dolgozunk a közösségünk számára.
A Plutus támogatásával a legjobb eseményeket és lehetőségeket kínálhatjuk mindenkinek, beleértve az új oktatási missziónkban résztvevőket is. Már vannak izgalmas terveink a New Meta közösségi eseményeire és az EGX-en, az Insomnia-n és az ESI Londonon való aktiválásokra az elkövetkező hónapokban, és továbbiak következnek.

Dale Adams, a Lionscreed COO-ja és társalapítója

Ez a befektetés és az ágazat iránti elkötelezettség a csapatok számára némi gazdasági turbulencia idején történik, különösen, hogy néhány szponzor visszalépett, de a Plutus egyértelműen hisz az esport és általában a játékrajongók potenciáljában a ROI szempontjából.

Mivel sok Plutus-ügyfél aktívan részt vesz a játékban, a vállalat támogatni akarta ezt a szenvedélyt, és fel akarta tárni a játék izgalmas lehetőségeit a kriptopénzek jutalmazása révén, mivel úgy látják, hogy „a kettő között egyértelmű az affinitás”. A Plutusról itt olvashatsz többet, a Discordhoz pedig itt csatlakozhatsz.

Forrás