Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Hogyan teljesítsd a Remnant 2 Ethereal Manor eseményt? A The Awakened King DLC megjelenésével a Remnant 2-ben új területek fedezhetők fel, köztük az Ethereal Manor. Ezen a területen el kell majd érned, hogy megszökj a kastélyból, erre két különböző lehetőséged van. Ezért ebben a cikkben elmagyarázzuk, mi mindent kell tenned ahhoz, hogy megszökj a Remnant 2 Ethereal Manorból, hogy teljes képet kapj az eseményről és a jutalmakról, amelyeket a megközelítés alapján kapsz.

Remnant 2 Ethereal Manor rejtvény megoldása

Nyilván mielőtt rátérnénk a lényegre, érdemes elmondani, hogy ha mindkét jutalmat meg akarod szerezni, akkor kétszer kell teljesítened az eseményt. Valójában nem lesz lehetséges, hogy ezt a két jutalmat egyszerre vegyétek át. Továbbá, mivel a játék véletlenszerű, előfordulhat, hogy többször is újra kell játszanod a Remnant 2 kalandmódját, mielőtt újra teljesítheted a Remnant 2 Ethereal Manor eseményt, tehát ezt is vedd figyelembe.

Találd meg a halálba áztatott bálványt

A Remnant 2 Ethereal Manor esemény megoldásához meg kell találnod a Death-Soaked Idol-t. Ez egy olyan amulett, amely képes 5%-kal megnövelni a 20 méteres körzetben lévő bármilyen típusú entitás által okozott sebzést. Az esemény ilyen módon történő befejezéséhez néhány lépést kell követned, ezért készülj fel arra, hogy mindent pontosan kövess, amit mondunk. Végül a Remnant 2 Ethereal Manor esemény teljesítése után ezt az amulettet kapod jutalmul.

Amint belépsz a Remnant 2 Ethereal Manorba, az első dolgod, hogy az öt ajtóban található ablakokon keresztül nézz be, anélkül, hogy kinyitnád az utóbbit. Valójában, ha az eseményt elindító NPC a szobában van, akkor a világon semmilyen okból nem kell kinyitnod a szoba ajtaját. Ha az NPC nincs ott, akkor könnyedén kinyithatod az ajtót, és begyűjtheted a kaland folytatásához szükséges küldetéstárgyat. De miért kell vigyáznod, hogy ne nyisd ki a rossz ajtót?

A válasz egyszerű: minden alkalommal, amikor a Remnant 2 Ethereal Manor újraindul, csak egy ajtót lehet kinyitni. Hogyan kell ezt megtenni? Egyszerűen lépj interakcióba az NPC-vel, és ez lehetővé teszi, hogy visszaállítsd az eseményt. Éppen ezért nem kell kinyitnod azt az ajtót, ahol az NPC-t látod, különben elölről kell kezdened az eseményt. Egy másik dolog, amit tudnod kell, hogy a küldetés tárgya első alkalommal egy Strange Talisman lesz, amikor begyűjtöd, aztán egy Bloody Talisman lesz belőle, és csak az ötödik alkalommal lesz egy Death-Soaked Idol. Tehát ezt a szempontot is figyelembe kell venned.

Folyékony menekülés használata

A cikk elején elmondtuk, hogy a Remnant 2 Ethereal Manor eseményt kétféleképpen lehet teljesíteni. Miután megmutattuk neked, hogy mit használ egy talizmán, most eljött az idő, hogy elmondjuk, hogyan lehet befejezni a Remnant 2 Ethereal Manor eseményt a Liquid Escape használatával, egy fogyóeszközzel, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül az utolsó ellenőrzőponthoz teleportálj. Emiatt, ha a Remnant 2 Ethereal Manor esemény során megiszod ezt a fogyóeszközt, lehetőséged lesz arra, hogy egy olyan helyre teleportáljanak, ahol begyűjtheted a Crimson Dreamstone-t, amely egy olyan gyűrű, amely lehetővé teszi, hogy a kritikus találatok növeljék a játékos képességei által okozott sebzést. ‘1% 10 másodpercig.

Forrás