Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-04-24T18:29:53

❘ Frissítve: 2023-04-24T18:30:02

A Riot Game felfedte, hogy az Inkshadow Event Pass és az Inkshadow Yasuo skin eladásából származó bevétel egy részét az MSI nyereményalapjára fordítják.

A Riot Games esportokért felelős elnöke, John Needham egy közelmúltbeli blogbejegyzésben több lehetőséget kínált a LoL esport csapatainak, hogy pénzt keressenek.

Míg a bejegyzés kifejezetten azokról a funkciókról szól, amelyek a League of Legends 2023-as világbajnokságon szerepelhetnek, úgy tűnik, hogy a Riot azon is dolgozik, hogy több lehetőséget biztosítson a rajongóknak, hogy kinyilvánítsák az MSI-t.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Egy új bejelentés megerősítette, hogy a League of Legends esport rajongói pénzük egy részét a Mid-Season Invitational csapatoknak küldhetik játékon belüli tartalom vásárlásával.

Az MSI nyereményalapját játékon belüli csomagok erősítik meg

A Riot Games felfedte, hogy a rajongók által az Inkshadow Event Pass-ra, a nemzetközi torna League kliensének folyamatban lévő eseményére, valamint az Inkshadow Yasuo skinre költ pénz egynegyede az MSI nyereményalapjába kerül.

A fejlesztő egy új csomagot is elindít az eseményhez MSI 2023 Esports Premium Bundle néven. Az esport-specifikus csomag tartalmazza az eseménybérletet és a Yasuo skint, valamint a bőr exkluzív színét és egy hangulatjelet. Az ebből a csomagból származó bevétel fele az MSI nyereményalapjába kerül.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az MSI 2023 beállítása hasonló a Valve DOTA 2 esport nyereményalapjához, amelyben a játékon belüli csatabérletek egy része a világbajnoki torna nyereményeire fordítódik.

A Riot Games 2019 óta az MSI-specifikus játékon belüli tartalom eladásainak egy százalékát a nyereményalapjába fordítja. A fejlesztő nem közölt számokat arra vonatkozóan, hogy mennyivel gyarapodott a nemzetközi verseny nyereményalapja a játékon belüli eladásokból, de az esemény 250 000 dollárt garantál a medence alapjaként.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az MSI május 2-án kezdődik a Play-In Stage-vel, és május 21-ig tart, így a rajongóknak 19 napjuk van megvenni a csomagokat és a bőrt, hogy pénzük az esemény legjobb fellépőihez jusson.

[ad_2]

Forrás