Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-04-25T21:08:45

❘ Frissítve: 2023-04-25T21:09:36

A bátor fejlesztők az elhunyt profi Gizem ‘Luie’ Harmankaya előtt tisztelegtek azzal, hogy a 6. felvonás 3. felvonásában a Battle Pass-ban megszerezhető játékos címet tettek elérhetővé a játékbeli neve után.

A török ​​Valorant profi Luie-t a Riot Games címében örökítették meg, mivel a játékbeli nevét bemutató játékos címet hozzáadták a 6. felvonás 3. felvonásának Battle Passhoz. A rajongók úgy emlékezhetnek a játékosra a játékban, hogy túljutnak a Battle Pass Tier 5-én, mivel ez ingyenes jutalomként szerepel az adott pont után.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Jo-Ellen Aragon felfedte a tribute-ot, miután az új Battle Pass és patch április 25-én megjelent.

„Nagyon különleges tisztelgés Gizem „Luie” Harmankaya emlékére az új Battlepass-ban” – mondta.

Luie meghalt a Törökországot 2023. február 6-án sújtó földrengésben, miután csaknem három napig a romok alatt rekedt. Halálát 2023. február 8-án erősítették meg. Törökországi barátai, akik megtalálták, elmondták, hogy a hatóságok figyelmen kívül hagyták a 7,8-as erősségű földrengés utóhatásai során.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Luie a Valorantban örökítette meg

Luie a Valorant Game Changers körversenyen versenyzett az EMEA-ban a török ​​Galakticos Sirens, Unknownpros Female és Vivace Vista csapatokkal. 2021 óta versenyzett professzionális szinten a Valorantban, és a Galakticoson indult.

Sok rajongó és a profi Valorant közösség tisztelgett a játékos előtt, miután halálát megerősítették, például edzők és még az EMEA Game Changers vezetője is, és a Riot Games Turkey is részvétét fejezte ki.

A játékos címei a játékos játékbeli neve alatt jelennek meg, miközben a lobbyban és a meccsbetöltő képernyőn van. Általában a Battle Pass továbbhaladásával, az ügynökszerződés előrehaladásával, a kód beváltásával vagy a professzionális Valorant versenyeken való játékkal és nyeréssel szerezhetők meg.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Luie az első profi Valorant játékos, akinek a nevét valamilyen módon hozzáadták a Valoranthoz.

[ad_2]

Forrás