Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

A 2022-es sikeres Watch Party-sorozat után a SideQuest örömmel jelenti be a Watch Party-k visszatérését, de ezúttal a League of Legends világbajnokság közelgő Knockout szakaszára! A Watch Party-k november 2-án kezdődnek, hogy egybeessenek a League of Legends Worlds 2023 negyeddöntő mérkőzéseinek kezdetével.

Aki szeretne eljönni a SideQuest Watch Party-kra, az a SideQuest Gamers Hub alkalmazáson keresztül jelentkezhet, ahol a tagok kedvezményes Watch Party-belépőkhöz (más néven „akciós árakhoz”) juthatnak hozzá. A Watch Party napján a gyalogos belépők is elérhetőek, azonban nem lesznek jogosultak a kedvezményes árakra és csomagokra. További információkért látogass el az alkalmazásba, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi SideQuest Gamers Hub helyszínével.

A Watch Party események részeként a SideQuest a Bubble Tea menü részeként egy exkluzív italt készített, a Summoners Cup nevű italt, amelyet az esport egyik legnépszerűbb versenye ihletett. A teljesen új és teljesen kék Pina Colada variációt a Watch Party-k ideje alatt féláron árulják majd. A watch partyk alatt egy különleges Worlds Happy Hour italcsomag is elérhető lesz.

A látogatók egy sor aktiválásra, ajándéktárgyakra és különleges meglepetésekre is számíthatnak az események alatt. Beleértve a Riot Games ajándékait is!

A Watch Party-k november 2-ától kezdve minden nap reggel 8 órakor kezdődnek. Egyes üzletek 24 órán át nyitva lesznek, és egész éjszakás programokat kínálnak majd a reggeli mérkőzéseket megelőzően. A Charing Cross, Coventry és Elephant Park helyszíneken egész éjszakás partikra kerül sor.

Az egyes helyszínekről, a nyitvatartási időkről és a konkrét ajánlatokról a SideQuest Gamers Hub weboldalán találhatók részletek.

Forrás