Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-05-09T20:32:27

❘ Frissítve: 2023-05-09T21:24:12

A Sentinels bejelentette, hogy Tyson ‘TenZ’ Ngo visszatér Valorant csapatának kezdőcsapatába, miután a játékos betegség és ujjsérülés miatt három hetet kihagyott.

A TenZ betegség és ujjsérülés miatt nem vett részt a csapat legutóbbi négy meccsén a VCT Americas-ban. Ezalatt a Sentinels beállította cserejátékosát, Jimmy ‘Marved’ Nguyent, és megváltoztatta a csapat néhány szerepét, hogy alkalmazkodjon a változáshoz.

Az OpTic Gaming egykori játékosa a nyitómérkőzés óta első győzelméhez segítette a Sentinelst a bajnokságban, de a csapat ezen túl nem sokat tett, és jelenleg 2-5-ös mérleggel rendelkezik.

A Sentinelsnek fennáll a veszélye, hogy kimarad a VCT Americas rájátszásából, és a következő két meccsüket meg kell nyerniük, hogy esélyük legyen a verseny következő szakaszára.

A TenZ visszatér a Sentinels utolsó két meccsére a VCT Americas-ban

Egy rövid, 15 másodperces videóban a Sentinels vezetőedzője, Adam ‘kaplan’ Kaplan megszólította a Sentinels szurkolóit, hogy megerősítse, sztárjátékosa visszatér a kezdőcsapatba.

George Geddes szerint a korábbi XSET-játékos kilép a szervezetből, és a Sentinels továbbra is a Marvedet folytatja, és helyette az IGL-t, Rory ‘dephh’ Jacksont, a TenZ-nek adja ki.

A rajongók láthatják, hogy a TenZ visszatér a kezdőcsapatba, miközben a Sentinels a KRÜ Esports ellen lép pályára május 14-én a 7. heti mérkőzésen.

A Sentinels névsora a következő:

  • Tyson ‘TenZ’ Ngo
  • Jimmy „Marved” Nguyen
  • Bryan ‘pANcada’ Luna
  • Gustavo ‘Sacy’ Rossi
  • Zachary „zekken” védőnő
  • [ad_2]

    Forrás