Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-05-10T20:26:45

❘ Frissítve: 2023-05-10T20:26:53

A Sentinels közzétette Valorant névsorának frissített kezdőcsapatát a csapat utolsó két mérkőzése előtt a VCT Americas-ban.

Miután a Sentinels bejelentette, hogy Tyson ‘TenZ’ Ngo visszatér a Valorant csapatába, miután négy meccsel távol volt a versenytől, sokan kíváncsiak voltak, milyen lesz a kezdőcsapat. TenZ-t Jimmy ‘Marved’ Nguyen váltotta a 4. héttől, de a szervezet korábban kijelentette, hogy a korábbi OpTic Gaming játékos a VCT Americas felosztásának hátralévő részében a kezdőcsapatban marad.

George Geddes arról is beszámolt, hogy Rory ‘dephh’ Jackson május 10-én megvált a Sentinelstől, ami azt jelenti, hogy a TenZ-nek az IGL által korábban elfoglalt helyre kellene lépnie.

Másnap a Sentinels látszólag megerősítette a kezdőcsapatot TenZ-vel a keverékben. A szervezet Twitteren közzétett egy bejegyzést, amelyben öt név maradt a TenZ-ben lévő aktív Valorant névsorán, Marved, Gustavo ‘Sacy’ Rossi Bryan ‘pANcada’ Luna és Zachary ‘zekken’ Patrone.

A Sentinelek felfedhetik a Valorant kezdő felállását

A csapat nem erősítette meg, hogy ki lesz a játékon belüli vezető a dephh nélküli meccseken, és azt sem erősítette meg, hogy a csapaton belüli szerepek hogyan változnak.

TenzMarvedSacyPancadaZekken

— Sentinels (@Sentinels) 2023. május 10

Ezek a beosztások egy újabb fejezetet jelentenek a Sentinels zűrzavaros 2023-as szezonjában, mivel a szervezet elbocsátotta vezetőedzőjét, a TenZ-t a padra helyezte, hogy felépüljön betegségéből és sérüléséből, és cserejátékosként szerződtette a Marvedet, miután előző alcsoportja, Hunter ‘SicK’ Mims belső állományba került. felfüggesztették, és börtönben töltötte.

A Sentineleknek két meccsük van hátra a VCT Americas-ban, és mindkettőt meg kell nyerniük, ha be akarnak jutni a rájátszásba, és végül a VCT Masters Tokyo-t, mivel jelenleg csak két győzelmük van. Ha a csapat bármelyik meccset elveszíti, meg kell várniuk a VCT Americas Last Chance selejtezőjét, hogy bejuthassanak a Valorant Champions 2023-ba.

A csapat május 14-én mutatja be új felállását a KRÜ Esports ellen.

[ad_2]

Forrás