Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Ez a Valorant Stringer útmutató mindent elárul erről a fegyverről és arról, hogy mire számíthatsz, ha elkezdesz játszani.

Gondolkoztál már azon, hogy a legtöbb Valorant játékos miért csak Vandal-t vagy Phantomot használ? Nem vitás, hogy ez a két fegyver erős és valószínűleg a legjobb, de van néhány más lehetőség is, amelyek szintén megérdemelnek némi figyelmet. Ezért ez a Valorant Stiger útmutató megmutat mindent, amit erről az SMG-ről tudni kell.

Valorant Stringer útmutató – Statisztikák

Az SMG fegyverekhez hasonlóan az olyan játékokban, mint a Counter-Strike 2, a Stinger is olyasmi, ami általában a közelharcban jeleskedik. A fegyvert az jellemzi, hogy 4 lövedékkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy néhány csúnya fejlövést tudsz leadni. A fegyver 1100 kreditbe kerül, és alacsony falátütéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem ideális azok számára, akik szeretik a falakat támadni.

Ezen kívül itt van néhány fontos dolog, amit tudnod kell a statisztikáival kapcsolatban:

 • Tüzelési sebesség – 16 lövés másodpercenként
 • Futási sebesség – 5.73 m/sec
 • Felszerelési sebesség – 0.75 Sec
 • Újratöltési sebesség – 2.25 sec
 • Tölténytár – 20 töltény + 60 tartalék
 • Ami a sebzést illeti, ez a Valorant Stinger útmutató azt mutatja, hogy 0-15 méterről 67 sebzést okoz a fejre, 27-et a testre és 22-t a lábra. A sebzés 15-50 méteren 57-re csökken a fejre, 23-ra a testre és 19-re a lábra.

  A fegyver szórása nehezen szabályozható

  Az egyik dolog, amit észre fogsz venni, ha elkezdesz játszani a Stringerrel a Valorantban, hogy a fegyver visszarúgását nagyon nehéz irányítani. Mint a legtöbb SMG, ez is hatékonyabb, ha közelről használod, mert minél messzebbre mész, annál kevésbé lesz hatékony. Más szóval, ez határozottan nem olyan dolog, amivel permetezni akarsz, kivéve, ha az ellenséged előtted van.

  Személyes tapasztalataim alapján rájöttem, hogy a bursting valószínűleg a legkönnyebb módja a gyilkolásnak. Határozottan nem könnyű, mert a Valorant Stringer nem olyan hatékony, mint néhány más fegyver. Azonban emlékeztetni kell arra, hogy a fegyver sokkal olcsóbb is, így szinte mindig megkaphatod.

  A Stinger hihetetlenül hatékony az Eco lövedékek ellen.

  A Valorantban hihetetlenül fontos megtanulni, hogyan kell öko körökben játszani, és nem véletlenül. Sokan hibáznak, amikor öko kör ellen játszanak, és vesznek egy drága fegyvert, mint például a Vandal. Egyeseknek szerencséjük van és rengeteg killt szereznek, mások viszont meghalnak és ingyen fegyvert adnak az ellenfelüknek.

  A hasonló helyzetek elkerülése érdekében a Valorant Stringer útmutató azt javasolja, hogy ezt a fegyvert eco körök ellen használd. Amellett, hogy tényleg hatékony közelről, nem kerül sok pénzbe. Ráadásul, még ha meg is halsz, és az ellenségeid megkapják, a fegyver nem olyan erős, így nem lesz olyan nagy különbség.

  Helyezkedj el úgy, hogy a Stringer előnyét ki tudd használni.

  via Tacker Network

  Mivel a Valorant Stringer útmutatója említette, hogy ez a fegyver hatástalan a távolsági harcokban, a jó pozicionálás a siker kulcsa. Sok mindent figyelembe kell venned, de a legfontosabb, hogy olyan pozícióban kell lenned, hogy a közeli harcokat el tudd vállalni, és ne hagyd, hogy az ellenfeleid reagáljanak.

  Ennek elérése nem könnyű feladat, és gyakran furcsa szögekbe kell kerülnöd. Ráadásul, mivel közelebb kell lenned, agresszívebben is játszol, ami azt jelenti, hogy gyakran meghalhatsz. Ezért a célod az kell legyen, hogy megpróbálj minél több ellenfelet leteríteni, mielőtt elesel.

  Ha olyan helyzetbe kerülsz, hogy távolsági harcot kell vállalnod, akkor nagyon okosnak kell lenned. A legtöbb ember, aki a Valorant Stringert használja, különböző strafing technikákkal próbálkozik, hogy nehezebb legyen megölni és lövéseket leadni. Ideális esetben egy doboz vagy valami hasonló közelében kell lenned, ami lehetővé teszi, hogy elrejtőzz. Ahogy azt el tudod képzelni, a mozdulatlanul állás nem opció, mert hátrányban vagy, ami azt jelenti, hogy nem sokat fogsz tudni tenni az ellenséggel szemben.

  Valorant Stinger útmutató – Futás és lövöldözés – van értelme?

  A Running és a Gunning valószínűleg minden játékban a rajongók két legkedveltebb lövési stílusa, és ez alól a Valorant sem kivétel. Bár szinte minden fegyver esetében nem működik, a Valorant Stinger útmutatója megmutatja, hogy ez kivétel lehet.

  Attól függően, hogy milyen ügynököt használsz, jó esély van arra, hogy ezzel a lövési technikával jó eredményeket érhetsz el. Egyes ügynökök, akiknek nagy a mobilitásuk, kihasználhatják az SMG permetező erejét, amikor közel vannak az ellenfeleikhez, és sok kárt tudnak okozni. Neon jó példa erre, és azt sem szabad elfelejtenünk, hogy ez a Duelist valóban használta az SMG-t a játék trailerében.

  Viperrel is játszhatsz, és megduplázhatod az SMG sebzését. Ez azonban csak nagyon speciális helyzetekben és olyan ellenfelek ellen működhet, akik nem tudják, hogyan kell ellene játszani. Jett is egy szilárd választás a legtöbb pályán.

  Következtetés

  Összességében a Stinger a Valorantban egy megbízható választás lehet, és segíthet igazán sikeresnek lenni, de csak bizonyos helyzetekben. A jelenlegi meta nem olyan jó felé ez a fegyver, de beteg játékokat lehet csinálni, és meglepni az ellenséget. Mindezek után nem gondoljuk, hogy ez az opció jobb, mint a Vandal.

  Általában az emberek akkor használják a Stringert, amikor szórakozni akarnak, vagy amikor egy öko kör ellen játszanak. Ezt tartsd szem előtt, amikor azon gondolkodsz, hogy beszerezd-e a fegyvert.

  Forrás