Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-04-08T15:45:00

❘ Frissítve: 2023-04-08T15:47:48

A VCT Americas liga hivatalosan is megkezdődött. Itt van minden, amit a nemzetközi Valorant ligáról tudni kell, beleértve a hivatalos streameket, a teljes menetrendet és a résztvevő csapatokat.

Mivel az EMEA és a Pacific VCT liga már folyamatban van, végre eljött az ideje, hogy a tíz amerikai csapat a szerverhez lépjen, és megmutassa, mennyit ér. 2023-ban csak egy felosztás van, így ez egy szezont meghatározó torna, mivel a VCT Masters Tokyo és a Valorant Champions versenyeken is helyet kap.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Észak-Amerika, a LATAM és Brazília legjobb 10 csapata csap össze a Los Angeles-i Riot Games Arénában, a VCT Americas április 1-jén kezdődő szezonjában.

Annak ellenére, hogy számos amerikai csapat elmaradt a várakozásoktól a VCT LOCK//IN-en, minimális aktivitás volt tapasztalható a szezon közepi átigazolási időszakban. A legnagyobb változtatásokat a Cloud9 hajtotta végre, aki jakee-t és runit hozott a yay és a vanity helyére, valamint a KRÜ Esports, amely újra szerződtette a chilei sztár keznit.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Eközben a Sentinels az OpTic Gaming egykori sztárját, Marvedet adta be csereként, míg az NRG a thwifo tartalékjátékost az ethosra cserélte.

Itt van minden, amit a VCT Americas ligáról tudni kell.

Tartalom

VCT 2023 Americas League: Streamek

A VCT Americas League-t angol, portugál és spanyol nyelven közvetítik a Twitchen és a YouTube-on egyaránt. Az alábbiakban beágyaztuk a hivatalos angol Twitch adatfolyamot az Ön kényelme érdekében.

Alább megtalálja a liga összes hivatalos streamjét különböző nyelveken:

A cikk a hirdetés után folytatódik

Angol:

 • Portugál:

 • Spanyol:

 • A hivatalos streameken kívül a világ minden tájáról érkező tartalomkészítőkkel is lesznek megtekintési bulik. Azok a streamelők, akik jelentkezni szeretnének a VCT Americas League megtekintési partijának megrendezésére, itt megtekinthetik a jelentkezési folyamatot.

  VCT 2023 Americas League: Formátum és menetrend

  A VCT Americas League április 1-jén kezdődik az alapszezonnal, ahol a tíz csapat egyetlen fordulóban mérkőzik meg egymással, és minden mérkőzésen a háromból legjobb formátumban szerepelnek. A mérkőzéseket szombaton, vasárnap és hétfőn játsszák, kivéve a szuperhétet (csütörtöktől keddig) és az utolsó hetet (csütörtöktől szombatig).

  A cikk a hirdetés után folytatódik

  Csak hat csapat jut tovább az alapszakaszból a dupla kieséses rájátszásba. Végül a VCT Americas League legjobb három csapata kvalifikálja magát a VCT Masters Tokyo és a Valorant Champions 2023-ba. Júliusban lesz egy utolsó esélyes selejtező is, amely még egy esélyt ad a csapatoknak, hogy helyet szerezzenek a Valorant Champions bajnokságban.

  Az alábbiakban az egyes szakaszok teljes menetrendje látható:

 • Alapszezon: április 1-május 20
 • Rájátszás: május 23-május 28
 • Utolsó esély selejtező: július 15. – július 23
 • Alapszakasz (április 1. – május 20.)

  2. hét menetrendje (április 8. – április 10.)

  3. hét menetrendje (április 15. – április 17.)

  Szuper heti menetrend (április 22-április 25)

  5. hét menetrendje (április 29. – május 1.)

  A 6. hét menetrendje (május 6. – május 8.)

  A 7. hét menetrendje (május 13. – május 15.)

  8. hét menetrendje (május 18. – május 20.)

  VCT 2023 Americas League: Tabellák

  Sötétebb zöld = kvalifikált a rájátszás felső 2. körébe. Világoszöld = kvalifikálta magát a rájátszás felső zárókörébe 1. Piros = Kiesett.

  A cikk a hirdetés után folytatódik

  1. hét menetrendje (április 1. – április 3.)

  VCT 2023 Americas League: Csapatok és játékosok

  Az alábbiakban megtalálja a VCT Americas ligában versenyző összes csapatot és a hozzájuk tartozó felállásokat:

  [ad_2]

  Forrás