Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-04-09T09:00:00

❘ Frissítve: 2023-04-09T15:29:30

Közeledik a BLAST.tv Paris Major. Itt van minden, amit az utolsó CS:GO Majorról tudni kell a Counter-Strike 2 megjelenése előtt.

A Counter-Strike 2 2023-as nyári kiadásával a CS:GO-nak lesz még egy utolsó Major, mielőtt az új játék 2024-ben átveszi a Valve versenykörét. Tíz évvel az első CS:GO Major után Jönköpingben hamarosan új korszakba lép az elmesélt FPS franchise-ban.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A BLAST Paris Major sok elsős esemény lesz. Évek után, amikor a közösség azon töprengett, milyen lenne egy Majort a BLAST kezében látni, a dán versenyszervező végre megszerezte a CS:GO legrangosabb versenyének házigazdája jogát.

Ugyanakkor ez lesz az első CS:GO Major, amelyet Franciaországban rendeznek meg, egy olyan országban, amely az évek során számos elit játékost termelt, köztük három kétszeres Major-győztest.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az alábbiakban mindent megtalál, amit a Paris Majorról tudni kell. Ezt a cikket frissítjük, amint további információk állnak rendelkezésre.

BLAST.tv Paris CSGO Major: Stream

A CS:GO rajongók a BLAST.tv-n követhetik majd nyomon a tornát, amely a versenyszervező által tavaly indított megtekintő platform. Úgy fejlesztették ki, hogy javítsa a megtekintési élményt egy sor „innovatív funkció” révén, beleértve az élő statisztikákat, az interaktív idővonalakat és a szavazásokat.

További részleteket az alternatív megtekintési lehetőségekről a BLAST az eseményt megelőző hetekben közöl. A torna során számos közösségi streamer lesz, akik több nyelven is megtekinthetik a partikat.

A cikk a hirdetés után folytatódik

BLAST.tv Paris CSGO Major: Menetrend, jegyek és helyszín

Az esemény május 8. és 21. között kerül megrendezésre, és a Valve által 2018-ban bevezetett háromlépcsős formát követi. A Bercy szomszédságában található Accor Arena, egy fedett sportaréna és koncertterem ad otthont a Champions Stage-nek, jegyek még kaphatók itt.

Egyelőre nem világos, hogy a Major első két szakasza, a Challengers és a Legends szakaszok hol zajlanak majd.

Az alábbiakban a bajnokság egyes szakaszainak menetrendje látható:

A cikk a hirdetés után folytatódik

 • Challengers Stage: május 8-11
 • Legendák Színpad: május 13-16
 • Bajnokok szakasza: május 18-21
 • BLAST.tv Paris CSGO Major: Formátum

  A Major a Challengers Stage-vel kezdődik, 16 csapattal és svájci rendszerrel. A korai fordulókat a legjobb az egyből formátumban játsszák a háromból legjobb kiesési és továbbjutó mérkőzések előtt.

  A legjobb nyolc csapat továbbjut a Legends Stage-be, ahol csatlakozik a Regionális Major Selejtezők által meghatározott legjobb helyezett csapatokhoz. Ez a szakasz ugyanazt a formátumot fogja tartalmazni, mint a Challengers Stage.

  Csak nyolc csapat jut be a Bajnokok szakaszába, egy kieséses kategóriába, amelyben minden mérkőzést a háromból legjobb formátumban rendeznek.

  A cikk a hirdetés után folytatódik

  BLAST.tv Paris CSGO Major: Csapatok

  A Paris Majoron részt vevő 24 csapatot a Regional Major Ranking (RMR) versenyek határozzák meg Európában, Ázsia-Csendes-óceáni térségben és Amerikában. Ezek a kvalifikációs versenyek április 6. és 15. között zajlanak Koppenhágában (Európa), Monterreyben (Amerika) és Ulánbátorban (Ázsia-csendes-óceáni).

  A jelenlévő csapatok óriási száma miatt az Europe RMR két 16 csapatos tornára oszlik.

  Ez a rész frissül, amint a csapatok kvalifikálják magukat az eseményre.

  Legendák színpada:

  Kihívók szakasza:

  [ad_2]

  Forrás