Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

Itt van egy útmutató arról, hogy mik azok az öko körök és hogyan működnek a Valorantban.

A gazdaság nagy része a Valorant mérkőzéseknek. Ha nincs elég pénzed a fordulókban, az azt jelenti, hogy az ellenfeleidnek jobb fegyvereik lesznek, és így nagyobb eséllyel nyerik meg a küzdelmeket. Így az öko körök bevezetése segíthet alkalmazkodni a gazdasági veszteségekhez.

Képzeld el, hogy elvesztetted a negyedik menetet, és csak annyi pénzed van, hogy páncélos Spectre-t vagy Stinger-t vehess. Ahelyett, hogy megvennéd ezeket a fegyvereket, amelyek valószínűleg gyengébbek lesznek a Vandálok vagy a Fantomok ellen, folytathatod egy öko körrel.

Mik azok a takarékos/öko körök a Valorantban?

A Valorant definíciója szerint a takarékos forduló az, amikor a győztes csapat 2500 kreditnél kevesebbet költ, és ennek is kevesebbnek kell lennie, mint az ellenfeleknek. Amikor azonban az emberek „öko köröket” hívnak a játékban, nincs ilyen szigorú feltétel vagy költési korlát.

Az öko forduló az, amikor pénzt spórolsz, hogy a következő fordulóban jó fegyvereket és pajzsokat tudj vásárolni. Ezekben a körökben a csapatod nagy része olyan pisztolyokat fog vásárolni, mint a Sheriffek vagy a Ghostok; néhányan még Stingereket vagy Marshallokat is kaphatnak.

Az öko köröknek végső soron az a lényege, hogy a következő körben jó fegyvereket és páncélokat tudjatok vásárolni, még akkor is, ha veszítetek. Mivel nincsenek a legjobb fegyvereid, valószínűleg veszteséggel kell szembenézned, ha az ellenfél puskái ellen mész. Ha azonban megnyersz egy öko kört, a gazdaságod fellendül, és a csapatod a következő néhány fordulóban a győzelemtől függetlenül jó fegyvereket vásárolhat.

Egy öko forduló során győződj meg róla, hogy a „MIN NEXT ROUND” egyenleged legalább 3900 kredit, vagy akár 3300 kredit, ha nem gond, hogy csak egy puskát és könnyű pajzsokat vásárolsz. Azonban jobb, ha több marad a képességek megvásárlására, különösen, ha olyan ügynökökkel játszol, mint az Irányító, az Őrszem és a Kezdeményező, akiknek a képességei döntő fontosságúak egy fordulóban.

Mik a félvásárlások a Valorantban?

Gyakran hallani fogod a „félvásárlás” kifejezést a Valorantban. Bár a félvásárlási körök hasonlónak tűnhetnek az öko körökhöz, alapvetően nem ugyanazok. Egy félvásárlási forduló során a csapat több pénzzel rendelkezik, mint egy öko fordulóban, de még így is biztosítani akarja, hogy a következő fordulóban meg tudja vásárolni a pénzt. Ezért te és csapattársaid a könnyű pajzsok mellett puskákat választotok; néhányan még SMG-t is szerezhetnek, mint Spectre.

A félvásárlások lényege, hogy a győzelmi esélyetek nagyobb legyen, mint az eco körökben. Azonban az öko körökhöz hasonlóan elég pénzt akarsz félretenni, hogy a következő körben legalább 3300 kredited legyen.

További ilyen útmutatókért látogass el az ESTNN Valorant részlegébe!

Forrás