Oldal kiválasztása

[ad_1]

Jeremy Gan

❘ Közzétéve: 2023-05-24T03:28:18

❘ Frissítve: 2023-05-24T03:28:27

Az EG Valorant sztárjátékosa, Max “Demon1” Mazanov élőben borotválta meg a fejét a VCT Americas-on, miután megígérte, hogy megteszi, miután a MIBR legyőzte a 100 Thieves-t az alapszakaszban, így az EG bejutott a rájátszásba.

A VCT America alapszezonja véget ért, és jelenleg is zajlik a rájátszás. A szezon utolsó hatodik helyéért pedig a rájátszásba kerülésért három NA-csapat, az EG, a 100 Thieves és a Sentinels hevesen küzdött.

Az EG a rájátszással kapcsolatos álmait arra támasztotta, hogy a MIBR legyőzte a 100 Thieves-t az alapszakasz utolsó meccsén. Démon1 viccből felajánlotta a hajrát, hogy a MIBR megnyerje a sorozatot, hogy EG megszerezze a végső rájátszást a twitteren.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Meglepő módon, annak ellenére, hogy nem részesült előnyben, a MIBR megnyerte a sorozatot az EG Valorant játékosaival, akik a rájátszásba kerülést ünnepelték. És úgy tűnik, Demon1 valóra váltotta ígéretét, hogy leborotválja a haját.

Közvetlenül az EG NRG elleni rájátszása előtt a házigazdák úgy döntöttek, gondoskodnak arról, hogy Demon1 hű maradjon ígéretéhez. Egy interjúrészletben láthatjuk, ahogy a kopasz feje miatt „tojásnak” is nevezett szereplő, Josh „Sideshow” Wilkinson borotválja a fejét, miközben interjút készít vele.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Demon1 megborotválja a fejét a VCT Americas rájátszásának ünneplésére

Miközben Sideshow borotválja a fejét, Demon1 elmagyarázza abszurd fogadásának okát. „A MIBR-nek nem kellett volna megnyernie azt a meccset, őszinte leszek” – mondta a fogadásáról.

A továbbiakban kifejti, milyen hátrányokkal kellett szembenéznie a MIBR-nek a mérkőzése előtt. „Egyrészt egy edzővel játszottak, másrészt pedig úgy játszottunk velük, mint egy héttel korábban, és a 100 Thieves volt a jobb csapat.”

„Azt a tweetet a benyomások kedvéért írtam” – mondta a fogadási tweetjéről, amely pusztán a befolyás érdekében volt. Amelyik Sideshow biztosította őt: „Bizonyos benyomásai vannak, és kopaszod is, 2 az 1-ben kaphatsz.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

Sideshow is feltette a minden fontos kérdést, hogy működne a kopasz buff? Ahogy a múltban, amikor Derke és Sacy megkopaszodott, úgy tűnt, csúcsformájukban játszottak.

„Ó, remélem, hogy sikerül, remélem, hogy sikerül” – mondta Demon1, és Sideshow befejezte az interjút, és meglehetősen rossz borotválkozási munkát végzett.

És úgy tűnik, a kopasz buff elképesztően bevált az EG-nek, hiszen 2-1-re verték az NRG-t egy felkapott győzelemmel. Demon1-el a ranglista élén, ezzel hazahozva a sorozat MVP-jét.

A cikk a hirdetés után folytatódik

[ad_2]

Forrás