Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-03-05T11:57:58

❘ Frissítve: 2023-03-05T11:58:07

A Fnatic drámai módon 3-2-re legyőzte a LOUD-ot a VCT LOCK//IN-ben. A győzelem sokáig váratott magára Jake ‘Boaster’ Howlett csapatkapitány számára, aki a Valorant egyik első jelentős személyisége.

Még 11-3-as hátrányban sem aggódott a Fnatic IGL Boasterje a meccs miatt. Miután a VCT LOCK//IN nagydöntőjében csodálatosan visszatért a végső térképen, és megállította a LOUD által elkerülhetetlennek tűnő visszirányú söprést, Boaster azt mondta az újságíróknak, hogy amikor minden borzasztónak tűnt, egyszerűen átvette a hangulatot, még akkor is, ha a tömeg. harsányan támogatta csapata ellenfeleit.

„A szünetben voltunk, amikor beszélgettünk, és csak arra emlékszem, hogy a legfelső sorban lévő közönségre néztem, és olyan volt, mint a piros lámpák, és őszintén szólva, mint egy film” – mondta Boaster. „Minden éneklésüket megcsinálták. Csak arra emlékszem, hogy azt gondoltam: „Ez beteg”. Akkoriban 11-3-ra alulhattunk. Még ha veszítünk is, akkor is nagyon boldog vagyok, és nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek ebben a helyzetben.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„Aztán azt mondtam a fiúknak: „Rendben, fiúk, szerezzék meg a pisztolyt, és győzelemre viszek minket.”

Miután hosszabbításban megnyerte az utolsó térképet, a Fnatic átvette a VCT LOCK//IN trófeát. Amikor Boaster végre eljött a beszéd ideje, könnyezni kezdett.

Boaster néhány könnyet hullatott, miután megnyerte a VCT LOCK//IN-t

„Az érzelmek abból fakadtak, hogy emlékszem az összes korábbi veszteségemre” – mondta a színpadi pillanatról. „Mindannyian felépítettek a mai napig, ezzel a névsorral és az én korábbi névsoraimmal is, valamint azokkal az emberekkel, akiket szeretek, és akkor arra gondoltam, hogy büszkék lehetnek. Aztán valamiért sírni kezdtem.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

Boaster bevitte a Fnaticot a Valorant első nemzetközi versenyének, a VCT 2021 Stage 2 Masters Reykjavíknak a nagydöntőjébe, ahol csapatától a Sentinels megtagadta a trófeát. Azóta a névsor több iteráción ment keresztül, hogy megpróbálja visszatérni ugyanazokra a magasságokra. Csak Boaster, Nikita ‘Derke’ Sirmitev és Jacob ‘mini’ Harris vezetőedző maradt a kezdeti időkből.

A győzelem után Boastert megkérdezték a Pro Valorant sztárságához vezető útjáról. A most bajnoki címet nyert játékos részmunkaidőben dolgozott a CS:GO-n, mielőtt az EXCEL Esport League of Legends csapatának vloggerévé vált, majd a játék 2020-as megjelenését követően professzionális Valorant-ba váltott.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„18 éves voltam, amikor csatlakoztam az első Counter-Strike csapatomhoz, és elég komoly voltam. Azt mondtam anyámnak: „Hé, anya, a következő évben profi leszek” – mondta. „Szóltam nekik a következő évben, a következő évben és a következő évben, szóval részmunkaidőben dolgoztam pincérként, vagy a nagybátyám üzletében… Aztán teljesen abbahagytam a versenyzést, azt hittem, vége a profi karrieremnek.

„De aztán megjelent a Valorant. Azt mondtam: „Igazán nem akarok ilyen jellegű munkákat végezni. Játszani akarok.’ Mert emlékszem, hogy csak néztem a League of Legends profikat, és arra gondoltam, hogy ezt jobban meg tudom csinálni, mint ők. Nézzük néha a mentalitásukat. Nem értékelik azt, amijük van.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

Azt hittem, ott még egy döntőt veszítünk A csapattársaim ezt nem engedték. A Loud egy nagyszerű csapat!Nagyon örülök, hogy végre felemelhetek egy trófeát és megmozgathattam a nagy izmaimet!Köszönöm a sok támogatást és elnézést a stresszszint növekedéséért#GetYourBoastees pic.twitter.com/DNVRwTPrSR

— FNATIC Boaster (@OfficialBoaster) 2023. március 5

Ezzel az új, fiatal fegyverekkel, köztük egy korábbi Masters-győztessel, Boaster el tudta nyerni régóta várt trófeáját az esportban, amely lehetőséget adott számára, hogy megvalósítsa álmát, hogy profi játékos legyen. Függetlenül attól, hogyan telik az év hátralévő része, végre kijelentheti, hogy ő bajnok.[ad_2]

Forrás