Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-03-04T09:00:00

❘ Frissítve: 2023-03-04T09:22:45

A VCT LOCK//IN Brazíliában, a Valorant történetének legnagyobb LAN-eseményén négy csapat vesz részt, amikor a döntőbe lépünk. Kövesse az összes műveletet itt.

A VCT LOCK//IN Brazil a 2023-as Valorant Champions Tour első eseménye, amelyen az EMEA, a csendes-óceáni és az amerikai kontinens nemzetközi ligák 30 partnercsapata, valamint két kínai meghívott csapat vesz részt. Ez lesz a legnagyobb Valorant esemény, amelyet a Riot Games ad otthont, és elsőként láthatja azokat a csapatokat, amelyek részesei ennek az új korszaknak az esportban.

Mozgalmas holtszezon volt, rengeteg változással minden régióban, de a partnercsapatok már a nemzetközi bajnokságok kezdete előtt készen állnak a 2023-as első nagy tornára.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Most a torna utolsó napjához érkezünk, mindössze két csapat van még versenyben a címért. A DRX túllépése után a hazai kedvencek, a LOUD zsinórban második nemzetközi bajnoki címüket szeretnék megnyerni, de el kell hárítaniuk a Fnatic által jelentett veszélyt, amely túl erős volt a NAVI számára az elődöntőben.

A döntő előtt egy show-mérkőzésre kerül sor, amelyben tartalomkészítők és profi játékosok vesznek részt az új ügynök felfedésére.

Colin Young-Wolff/Riot GamesVCT LOCK//IN Brazíliában a Valorant esport új korszaka kezdődik

Az esemény nézettsége folyamatosan magas volt, a LOUD és az NRG közötti magas oktánszámú sorozat 870 000 feletti nézőszámot ért el – ezzel a Valorant történetének tíz legnépszerűbb mérkőzése közé tartozik.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Itt találhat minden információt az eseményről, beleértve a legfrissebb eredményeket, a teljes menetrendet és a résztvevő csapatok listáját.

Tartalom

VCT 2023 LOCK//Brazíliában: Hogyan nézzük

A VCT LOCK//IN Brazil élőben közvetíti a Riot Games Twitch és YouTube csatornáit. Az Ön kényelme érdekében alább beágyaztuk a Twitch adatfolyamot.

A rajongók jutalmakat kaphatnak a Twitchen és a YouTube-on az esemény során. Itt megtudhatja, hogyan.

A Riot Games bejelentette, hogy a VCT LOCK//IN ideje alatt számos, több nyelven elérhető társ-streamer szervez majd partikat. Ide kattintva megtalálja az összes hivatalos társstreamelő listáját, beleértve a Disguised Toast és a Tarik listáját.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A VCT LOCK//IN Brazil minden játéknapján a lelátón is lesznek szurkolók. Az eseményre a jegyeket világszerte a Ticket360 oldalon árusítják december 13-tól, ára 16,79 és 27,99 dollár között mozog.

VCT 2023 LOCK//Brazíliában: Ütemezés, eredmények, formátum és zárójel

A VCT LOCK//IN Brazil eseményre február 13. és március 4. között kerül sor a São Paulo-i Ginásio do Ibirapuerában. A 10 000 férőhelyes arénában korábban is rendeztek esport eseményeket, köztük a CBLOL 2022 második felosztásának döntőjét és a LATAM utolsó esélyének selejtezőjét a Valorant Champions 2022-re.

Colin Young-Wolff/Riot GamesVCT LOCK//IN az egész verseny alatt tömeg lesz

A 32 résztvevő csapat egyetlen kieséses sávba került, az első három fordulót a háromból legjobb formátumban játsszák. Az elődöntők és a nagydöntő az ötből legjobb összecsapások lesznek.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Riot Games véletlenszerű sorsolást alkalmazott, hogy maximalizálja a régiók közötti összecsapások számát az első fordulóban. A 16 összecsapást a konzol két oldalán, „Alfának” és „Omegának” osztottuk el, hogy maximalizáljuk a régiók közötti mérkőzések lehetőségét a második fordulóban is.

Zárójel

(Zárójel: Liquipedia)

VCT 2023 LOCK//Brazíliában: Élő eredmények

Döntő szakaszok (március 2-4)

1. nap: március 2

2. nap: március 3

3. nap: március 4

Omega-mérkőzések (február 22-27.)

6. nap: február 27

1. nap: február 22

2. nap: február 23

3. nap: február 24

4. nap: február 25

5. nap: február 26

Alfa mérkőzések (február 13-19.)

1. nap: február 13

2. nap: február 14

3. nap: február 15

4. nap: február 17

5. nap: február 18

6. nap: február 19

VCT 2023 LOCK//Brazíliában: Résztvevő csapatok

A VCT LOCK//IN Brazíliában az a 30 csapat fog szerepelni, amelyekkel a Riot Games az EMEA, az ázsiai-csendes-óceáni és amerikai kontinens VCT ligákban együttműködött. Bár már minden csapat leigazolt játékosokat a 2023-as szezonra, az átigazolási időszak február 1-ig nyitva marad, így az utolsó pillanatban még előfordulhatnak változások.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Január 17-én a Riot bejelentette, hogy a 30 partnercsapathoz két kínai fél, az EDward Gaming és a FunPlus Phoenix csatlakozik. Ez lesz az első nemzetközi torna az FPX új csapatának, amely korábban a szervezet akadémiai névsoraként versenyzett.

Alább látható mind a 32 csapat jelenlegi névsora:

VCT Americas csapatok:

Megjegyzés: A KRÜ Esports bejelentette, hogy axeddy a São Paulo-i csapat kezdőcsapatának tagja lesz, Klaus helyére.

VCT EMEA csapatok:

VCT Pacific csapatai:

Megjegyzés: A Talon Esports bejelentette, hogy Patiphan csuklóprobléma miatt nem vesz részt az eseményen.

2. megjegyzés: A Global Esports WRONSKI bejelentette, hogy személyes okok miatt nem tud részt venni az eseményen.

Kínai meghívók:

VCT 2023 LOCK//Brazíliában: Végleges állás

Az alábbiakban a nyereményalap felosztását és a végső állást találja.

[ad_2]

Forrás