Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-03-06T14:08:41

❘ Frissítve: 2023-03-06T14:56:58

A Fnatic által megnyert VCT LOCK//IN trófea megsérült, amikor a csapat hazatért a São Paulo-i Valorant versenyről – derült ki. A játékosok és a stáb szerint ez szándékos cselekedet volt.

A Fnatic sztárja, Nikita ‘Derke’ Sirmitev a Twitteren azt írta, hogy a poggyász átszállítása közben megsérült a trófea, hozzátéve, hogy „valaki” szándékosan vette ki az ezüsttárgyakat a tokjából, és „összetörte”.

Colin ‘CoJo’ Johnson, a Fnatic csapatigazgatója megerősítette a Redditen, hogy a trófeát „határozottan leejtették/összetörték” szállítás közben. „Keretet benyújtani és beszélni a Riottal” – mondta CoJo. „Remélhetőleg [we] megtalálhatja a módját annak javítására vagy új beszerzésére.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Derke és csapattársa, Timofey ‘Chronicle’ Khromov által megosztott képeken látható, hogy a VCT logó, amelyet zöldre festettek, tisztelegve az esemény házigazdája, Brazília előtt, megsérült. Úgy tűnik, hogy a logót alkotó darabok egy részét letörték.

A járatot üzemeltető British Airways reagált a Chronicle tweetére, és további információkat kért az ügy kivizsgálásához.

A Fnatic megnyerte a VCT LOCK//IN-t március 4-én, miután legyőzte a LOUD-ot egy feszült öttérképes nagydöntőben. A cím sokáig váratott magára a Fnatic csapatának, amely bejutott a VCT 2021 Stage 2 Masters Reykjavík döntőjébe.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Miközben a Twitter-felhasználók (és maga a Fnatic is) azt kezdett találgatni, hogy egy LOUD-rajongó volt a felelős a trófea megrongálásáért, Derke lekicsinyelte az esetet.

„Ne vedd túl komolyan, és küldj gyűlöletet a braziloknak vagy a LOUD rajongóknak” – mondta a finn párbajtőr. „Sokan találkoztunk velük, és mindig kedvesek voltak, és képeket kértek. Mindig van egy-két idióta minden országban, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki egyforma. Ez bárkivel megtörténhet.”

[ad_2]

Forrás