Oldal kiválasztása

[ad_1]

Michael Gwilliam

❘ Közzétéve: 2023-03-22T15:35:08

❘ Frissítve: 2023-03-22T15:35:19

A Smash Melee profi Bronson „DaShizWiz” Layton ellenreakciókkal néz szembe, mert vallását használta arra, hogy megmagyarázza vitatott megjegyzéseit, amelyeket egyesek „transzfóbiásnak” találtak.

A Falco főigazgatója a Twitteren egy videóban üzent a Smash közösségnek az online versenyektől való eltiltásával kapcsolatban.

A DaShizWiznek rengeteg ellentmondásos incidense volt pályafutása során, beleértve azt is, hogy 2016-ban megtámadtak egy floridai benzinkút alkalmazottját.

Azonban annak ellenére, hogy visszaengedték a versenyekre, nevezetesen a Smash Summit 7-re, a közelharci játékos szerint a „politika” okolható a közelmúltbeli feketelistájáért.

A Melee pro azzal vádolja Smasht, hogy nem tűri a vallását

A DaShizWiz szerint a Smash közösség tele van olyan emberekkel, akik „nőknek vallják magukat, miközben férfiak”.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Layton azt mondta, hogy nagyon nyitott a hitével kapcsolatban, és azzal vádolta a Smash közösséget, hogy vitatja a hitét, mivel az a transznemű egyénekre vonatkozik.

„Tehát valamilyen okból kitiltottak, aminek semmi köze ahhoz, hogy letartóztattak. Csak azt az üzenetet akartam átadni a Smash közösségnek, hogy nem változtatom meg a hitemet, amikor Isten szent szavairól van szó” – fejezte be.

Más, a Smash esportban részt vevő személyek felrobbantották a videót. Cody Schwab válaszul arra szólította fel a DaShizWiz-t, hogy „nyilvánosan diszkriminál egy marginalizált csoportot”, még akkor is, ha ez volt hitének legjobb értelmezése.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Még ha a lehető legjobban értelmezem is az üzenetedet, akkor is nyilvánosan diszkriminálsz egy marginalizált csoportot, amely szó szerint nulla hatással van az egész létezésedre… ez a LEGJOBB hitértelmezés Ha változtatni akarsz, szívesen beszélsz

— CLG | Cody Schwab (@iBDWSSBM) 2023. március 21

Dara, egy transznemű kommentátor „viccesnek” nevezte az üzenetet, majd arra buzdította Laytont, hogy „változz meg emberként”.

vicces videó, kérlek változtass emberként

— dara (@Daramgaria) 2023. március 21

Még a Nickelodeon All-Star Brawl fejlesztője, Thaddeus Crews is beszállt az akcióba, és „teljesen indokoltnak” és „az egyik legegyszerűbb feketelistának” nevezte a kitiltást.

A DaShizWiz egyelőre még nem reagált a visszhangra, de nem úgy tűnik, hogy egyhamar megváltoztatná a nézeteit.

[ad_2]

Forrás