Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-03-21T17:15:10

❘ Frissítve: 2023-03-21T17:15:17

A Global Esports alapítója, Rushindra Sinha tájékoztatta a rajongókat csapata vízumstátuszáról, és elárulta, hogy a listán szereplő indiai játékosok bizonytalanságban vannak a VCT Pacific League kezdete előtt.

A Global Esportsnak gondot okozhat a VCT Pacific League első részében a teljes névsor felállítása, mivel a szervezet alapítója a Twitteren felfedte, hogy a listán szereplő indiai játékosok vízumzavarban vannak.

Sinha elmondta, hogy a GE névsorán szereplő összes nem indiai játékos Szöulban van vízumával, és készen áll a VCT ligában való versenyre. Ganesh ‘SkRossi’ Gangadhar és Abhirup ‘Lightningfast’ Choudhury, a csapat két indiai képviselője azonban arra vár, hogy visszakapják útlevelüket, hogy Dél-Koreába repülhessenek versenyezni.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Vízumfrissítés: A GE minden nem indiai útlevelével rendelkező személy Szöulban, Dél-Koreában készen áll a csendes-óceáni bajnokságra a héten kezdődően. Az indiai útlevél tulajdonosának vízumkérdése jelenleg még folyamatban van – amint visszakapjuk az útleveleket, repülni fogunk (Rossi, Golu, Vatsal & Me), hogy… https://t.co/QBol7rc2gI

– Dr. Rushindra Sinha (@RushindraSinha) 2023. március 21

Sinha azt mondta, hogy nincs ütemterv a folyamathoz, így a játékosok a jövő héten vagy a következő hónapban visszakaphatják útlevelüket.

„Nincs más dolgunk, már mindent beadtunk egy ideje, most csak arra várunk, hogy hamarosan visszaérkezzenek az útleveleink” – mondta Sinha.

Lehet, hogy a Global Esportsnak két játékossal le kell játszania a VCT Pacific-cal

A Global Esports a VCT Pacific verseny első napján, március 25-én mérkőzik meg a T1 ellen. Míg a névsor két játékos nélkül marad, a csapat versenyképes keretet állíthat majd ki.

A Global Esports hétfős névsorral rendelkezik észak-amerikai, dél-koreai, óceániai és indiai játékosokkal. Még ha a csapat huzamosabb ideig nélkülözi is a SkRossit és a Lightningfastot, akkor is képesnek kell lennie arra, hogy harcoljon a bajnokság első helyéért.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az indiai székhelyű esport szervezetet legutóbb a VCT LOCK//IN-ben láthatták, ahol a bajnokság első fordulójában kikapott a Team Vitalitytől. Ha a csapat ugyanazt az összeállítást állítja be az eseményen, csak SkRossit kell lecserélni. A Lightningfast 2022 júniusa óta nem indult el a Global Esports számára, és nem jelent meg a VCT LOCK//IN színpadán.

[ad_2]

Forrás