Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-04-10T17:26:09

❘ Frissítve: 2023-04-10T17:26:20

A Cloud9 3-1-re legyőzte a Golden Guardianst az LCS Spring Split döntőjében, és az NA első számú kiemeltjeként kvalifikálta magát a Mid-Season Invitationalba. A csapat dzsungelője, Robert ‘Blaber’ Huang elmondta, hogy az alapszakasz „könnyű” volt, és beszélt a nemzetközi tornára kitűzött céljairól.

A Cloud9 átjutott az LCS tavaszi rájátszásán a trófeagyőzelem felé, mivel a csapat mindössze két meccset bukott el sorozatában a CLG, a FlyQuest és a Golden Guardians ellen. Az irányító LCS bajnok 14-4-es mérleggel, és a FlyQuest elleni rangadóval az első számú kiemeltként került a zárójelbe.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A nagydöntő után, amelyben a Cloud9 3-1-re legyőzte a Golden Guardianst, Blaber azt mondta, hogy viszonylag könnyű volt a trófea megszerzéséhez vezető út.

„Mindig arra koncentráltam, hogy megnyerjem a szétválást, azt hiszem, az egész csapatom az volt. De hogy őszinte legyek, ez a felosztás könnyű volt, és a [other] a csapatok nem voltak túl jók, és azt hiszem, ezt meg tudtuk mutatni a saját játékunkkal” – mondta Blaber a meccs utáni sajtótájékoztatón.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Blaber szerint az LCS Spring Split könnyű volt a Cloud9 számára

A 23 éves játékos elmondta, hogy nagy reményeket fűz a Cloud9 szerepléséhez az MSI 2023-on.

„Nagyon remélem, hogy csapatunk jól teljesíthet az MSI-nél” – mondta Blaber. „Mindig azt várom, hogy jól játsszak a nemzetközi világban, és azt hiszem, a csapattársaim is.”

A Cloud9 Észak-Amerikából első számú kiemeltként kerül az MSI-be, köszönhetően a végső győzelmének, kihagyva a Play-In Stage-t. Az eseményre eddig bejutott csapatok a Gen.G, a T1, a JD Gaming, a G2 Esports, a Golden Guardians és a PSG Talon.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ez lesz a Cloud9 második MSI megjelenése a szervezet történetében. A csapat utoljára 2021-ben vett részt a nemzetközi versenyen, a jelenlegi névsor háromötödével. (Luka ‘Perkz’ Perković volt a középső, Philippe ‘Vulcan’ Laflamme pedig a támogató, míg Jesper ‘Zven’ Svenningsen az AD Carry-t játszotta.)

A tavalyi világbajnokságon a Cloud9 a 15-16. helyen végzett, miután 1-5-ös mérleggel zárta a csoportkört.

[ad_2]

Forrás