Oldal kiválasztása

[ad_1]

Ryan Lemay

❘ Közzétéve: 2023-04-20T18:31:26

❘ Frissítve: 2023-04-20T20:19:15

A Call of Duty League Major 4 egyedülálló élményt nyújt a rajongóknak és a játékosoknak egyaránt. Itt van minden, amit a közelgő eseményről tudni kell.

A New York Subliners eredeti tervek szerint második egymást követő évben Brooklynban látta volna vendégül a IV. őrnagyot. Az előre nem látható körülmények arra kényszerítették a CDL-t, hogy az utolsó másodpercben hangot hívjanak, és új helyszínt keressenek. A liga végül élő közönség nélkül döntött a Columbus mellett.

Nem fogjuk látni ugyanazt az elektromos tömeget, mint a Major 3-nál, de még mindig van mire számítani. Az OpTic Texas hibátlanul ment a Major 4-selejtezőn, míg a Los Angeles Guerillas és a Florida Mutineers lett az első két csapat a CDL történetében, amely nyeretlen maradt a selejtezőben.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Champs-kvalifikációért folyó verseny is felpörög, miközben Boston, Minnesota és Las Vegas küzd az utolsó két helyért.

Mivel minden még hátra van, ugorjunk bele a 4. fő fontosabb információiba.

Tartalom

CDL Major 4 folyam

Annak ellenére, hogy tárgyalások folytak a Call of Duty League-vel a ligamérkőzések kizárólagossá tételéről a YouTube-on, a Major 4 továbbra is a Twitchen maradt, valamint kizárólagosság nélkül streamelhető a YouTube-ra.

Az idei szezonhoz hasonlóan a meccseket mind közvetítették a fentebb beágyazott Call of Duty Twitch csatornán, valamint a YouTube-on, amely a Major 4 selejtezője során kezdődött.

A cikk a hirdetés után folytatódik

CDL Major 4 konzol

A 4. fő első napjára lépve így néz ki a kezdeti zárójel.

Call of Duty League

Azok a csapatok, amelyek elveszítenek egy szettet a győztes kategóriájából, esélyt kapnak arra, hogy a kiesés kategóriájában megküzdjenek a versenyéletükért. Eközben a kieső csoportban induló csapatok csak egy esélyt kapnak a nagyszerűségre, mielőtt kiesnek a versenyből.

CDL Major 4 ütemterv

1. nap

CDL Major 4 csapat

A 4. fős selejtezők során történt néhány névsorváltozás és közzététel, így a csapatok így néznek ki a szezon utolsó szakaszai felé, bár érdemes megjegyezni, hogy nincs időbeosztás, amikor a csapatok módosíthatnak.

A cikk a hirdetés után folytatódik

[ad_2]

Forrás