Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-04-19T20:29:23

❘ Frissítve: 2023-04-19T20:29:30

A Karmine Corp hivatalos közleményt adott ki, amely szerint Alexis ‘Newzera’ Humbert visszalépett a Valorant névsorától, és a csapat segédedzője, Ahmed ‘ZE1SH’ El Sheikh veszi át a helyét.

A Karmine Corp-ot nagy változás érte, ahogy a VCT EMEA félelmetes kampánya folytatódik. A csapat legutóbbi három meccsén nem tudott nyerni saját térképen, most pedig egyik játékosa, Newzera kilépett a csapatból – jelentették be április 19-én.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A szezon közepi átigazolási időszak utáni beosztás miatt a Karmine Corp nem szerződhet másik játékost Newzera helyére, és helyette a segédedzőjüket, ZE1SH-t kell használnia, mivel az edző a hatodik emberükként szerepel.

A Riot Games szabályai szerint minden csapatnak legalább hat játékossal kell szerepelnie a névsorában, és a Karmine Corp, sok más VCT-csapathoz hasonlóan, leigazolta az egyik edzőjét játékosként, hogy teljesítse ezt a követelményt.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„Szervezetként fontos számunkra, hogy meghallgassuk játékosainkat, és lehetővé tegyük számukra, hogy a legjobb körülmények között fejlődjenek. Tiszteletben tartjuk döntését, és mindent megteszünk, hogy támogassuk a játékosokat és a személyzetet, hogy szembenézzenek ezzel a helyzettel” – áll a Karmine Corp közleményében.

A Karmine Corp Valorant szezonja veszélyben

A csapat kapitánya és IGL Adil ‘ScreaM’ Benrlitom saját nyilatkozatot tett a helyzetről, mondván, hogy Newzera elhagyta a csapatot, és a ZE1SH átveszi a csapat hívói feladatait.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Voici la raison de mon tweet ce matin… ⁰⁰Mon frère et moi vivons encore ce moment où un de nos coéquipiers abandonne l’équipe au sein d’une compétition (Liquid). Aujourd’hui on rencontre beaucoup de sunkiais en interne et honnêtement je crois que c’est la première fois dans… https://t.co/Zftz5pkgYh

— KC ScreaM (@ScreaM_) 2023. április 19.

„A bátyámmal még mindig megéljük ezt a pillanatot, amikor az egyik csapattársunk egy versenyen belül (Liquid) elhagyja a csapatot. Ma nagyon sok nehézséggel szembesülünk belsőleg és őszintén, azt hiszem, ez az első alkalom a pályafutásom során, amikor szükségem van minden támogatásotokra és erőtekre, hogy leküzdjem ezt a megpróbáltatást” – mondta a ScreaM a Twitteren gépi fordítással.

A Karmine Corp a VCT EMEA 4. hetében, április 21-én veszi át a NAVI-t.

A cikk a hirdetés után folytatódik

[ad_2]

Forrás