Oldal kiválasztása

[ad_1]

Ryan Lemay

❘ Közzétéve: 2023-05-05T22:03:37

❘ Frissítve: 2023-05-05T22:03:45

A Toronto Cunami lett az első hivatalos női Call of Duty csapat, amelyet a Toronto Ultra streamer Overgirl alapított.

A Call of Duty League kommentátora, Alyssa ‘Allycxt’ Parker megalapította a WxC-t, amely egy kizárólag nők részvételével zajló CoD verseny. A torna két nyílt selejtezőnek adott otthont, majd nyolc csapatra szűkült a mezőny.

A kvalifikált csapatok három hetes vetőmérkőzéseken mérik össze tudásukat 10 000 dolláros nyereményalappal. A rajongók az Allycxt Twitch csatornájára hallgathatnak, mivel május 1-jén elkezdődött a vetőmérkőzések utolsó hete.

A verseny egyik versenyzője már beírta a CoD történelmét, hiszen Kelsie ‘Kels’ Grieg lett az első nő, aki kvalifikálta magát a CDL Challengers Elite-be. A liga továbbra is történelmet ír, hiszen bejelentették a torontói cunamit.

A Torontói Tsunamit az első profi női CoD csapatként ismerték el

A Toronto Ultra tartalomkészítője, Overgirl megalapította a Toronto Tsunamit, az első hivatalos női Call of Duty-t, amelyet az Activision jóváhagyott a WxC-ben.

A teljes torontói cunami névsor a következő:

 • AzuraAnarchy
 • FrontDeskLadyy
 • MizuMeredy
 • Lilypng_
 • EmiliaRxse
 • Edzőjük az a Viiox lesz, aki az elmúlt néhány szezonban a Call of Duty Challengers néhány legjobb csapatát irányította.

  A WxC biliárdjátékának utolsó hetébe lépve a Tsunami tökéletes 5-0-s mérleggel büszkélkedhet. A Boston Breach megduplázta a torna nyereményalapját 5000 dollárról 10 000 dollárra közvetlenül a mérkőzések utolsó hete előtt.

  [ad_2]

  Forrás