Oldal kiválasztása

[ad_1]

Jacob Hale

❘ Közzétéve: 2023-02-21T14:05:21

❘ Frissítve: 2023-02-21T14:05:31

Az újonc OpTic Texas Call of Duty League sztárja, Daniel ‘Ghosty’ Rothe felfedte az ISO Hemlock osztályt, amellyel dominál a Modern Warfare 2 rangsorolt ​​játékában, így az egyik első profi, aki bejutott a legjobb 250 közé.

Az ISO Hemlock a 2. évad február 15-i indulásával került a Modern Warfare 2-be, ami egybeesett a rangsorolt ​​játék megjelenésével is.

Nemsokára a játékosok hamar rájöttek, hogy a Hemlock valóban komoly sebzést okozott a játékban, és a rangsorolt ​​játék egyik alappillére lett, mivel bármely tartományban megolvad, és bármely metafegyverrel versenyez.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ha unja a TAQ-56-ot és a Vaznev metát, és valami mást keres, amit kipróbálhat, akkor biztosan több sebzést fog okozni az ISO Hemlock, és mivel sok játékos csalódott a rangsorba kerülése miatt, már tudja. segíteni fog a csúcsra jutásban.

Az OpTic Ghosty így alakítja ki magát:

 • Optika: Cronen Mini Pro
 • Cső alatti: FSS Sharkfin 90
 • Hátsó markolat: Phantom Grip
 • Készlet: Raid 90
 • Lőszer: 5,56 nagy sebességű
 • Tekintettel arra, hogy Ghosty felpörgette a Modern Warfare II besorolásait, valamint az OpTic Texas-hoz szerződött, hogy segítsen nekik a bajnoki dicsőséghez vezetni, bízhat abban, hogy pontosan tudja, hogyan lehet maximalizálni a fegyverben rejlő lehetőségeket.

  A cikk a hirdetés után folytatódik

  Mivel a CDL profik nem engedélyezik a csatolmányok hangolását a hivatalos profi meccseken, a Ghosty egyikét sem hangolta. Ha azonban nem aggódik a CDL Gentleman megállapodásai miatt, érdemes lehet hangolni azokat úgy, hogy lehetőség szerint előnyben részesítsék az ADS sebességét, mobilitását és visszarúgás-szabályozását.

  Mivel a rangsorolás célja az igazi versenyélmény utánzása, ne lepődj meg, ha az ISO Hemlock végül kikerül a módból, de egyelőre határozottan segít a játékosoknak hatalmas győzelmeket aratni. Ha azonban nem szeretné használni a Hemlockot, nézze meg a többi, legjobban rangsorolt ​​MW2 lejátszási betöltésünket.

  A cikk a hirdetés után folytatódik

  [ad_2]

  Forrás