Oldal kiválasztása

[ad_1]

Jacob Hale

❘ Közzétéve: 2023-03-17T16:53:15

❘ Frissítve: 2023-03-17T16:53:23

A Ranked Play máris átütő sikert aratott a Modern Warfare 2-ben, mivel a játékosok felfelé küzdenek a ranglétrán, és megcélozzák a legjobb 250-et. De egy nagyon szigorú kétágyús metában az OpTic Texas CDL sztárja Anthony ‘Shotzzy’ Cuevas-Castro talált egy metabontó SMG-t a Vaznev ellen.

Eddig a Modern Warfare 2 versenyterében, a Call of Duty League-mérkőzésektől egészen a legalacsonyabb rangsorolt ​​játékig, a játékot két fegyver uralja: a TAQ-56 AR és a Vaznev-9K SMG.

Ez nem azt jelenti, hogy más fegyver nem használható, ahogyan azt az LA Thieves sztárja, Sam ‘Octane’ Larew is bebizonyította Kastov 545-ös osztályával, de nehéz lesz olyan fegyvert találni, amely valóban megfelel a játéknak.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az SMG-k oldalán bár sok játékos kipróbált különböző fegyvereket, a Vaznev gyakran uralkodott – bár ez változhat a 2. évad újratöltve frissítése után.

Shotzzy VEL 46 loadout MW2

Shotzzy a világ egyik legjobb SMG-játékosa, és ezzel a kitöltéssel megsült, szóval nézd meg, milyen sebzést tudsz okozni vele.

Íme az általa használt mellékletek:

 • Alsócső: EDGE-47 markolat
 • Magazin: 30. forduló Mag
 • Hátsó markolat: Schlager Soldier Grip
 • Raktárkészlet: Demo RXT Raktár
 • És ez az! Shotzzy úgy dönt, hogy nem használja mind az öt tartozékot a VEL 46-on, bár ez meghagyja a szabadságot, hogy hozzáadjon valamit, ha úgy érzi, hogy ez nem egészen megfelelő.

  A cikk a hirdetés után folytatódik

  Mindezek ellenére ez a fegyver határozottan emlékeztet az MP7-re, amelyről mintázták, megfelelő tűzgyorsasággal és nagyon alacsony visszarúgással, tehát ha korábban sokat játszott CoD-vel, ennek a fegyvernek a használata teljesen természetes érzés lesz. csak próbáljon ki néhány mellékletet, és nézze meg, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

  [ad_2]

  Forrás