Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-03-18T05:33:38

❘ Frissítve: 2023-03-18T15:40:17

A rájátszás a küszöbön áll, és csak az LCS legjobb csapatai jutottak tovább. Az alapszakasz utolsó versenynapja az egyik leghosszabb versenynap volt az LCS alapszakaszában. Itt megtekintheti az eseményeket és a végeredményt.

8 hosszú hét verseny után végre véget ért az LCS 2023-as tavaszi alapszaka. A rájátszás még hátravan, de az alapszakasz rengeteg akciót tartogatott számunkra. Miután egy nagy meccset beszélt a Dexertónak adott interjújában, a Doubleliftnek a szétválás felénél gondok támadtak. Aztán végére ért a hihetetlenül erős megosztottság, hazavitték a hét játékosát, és a tavaszi helyezést a 100 Thieves-szel fejezték be.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az utolsó napi döntetlenek rendkívül kaotikusan alakultak az egész fórumon, és az állás drasztikusan megingott attól a ponttól, ahol egy-két héttel a split vége előtt volt. Kiesett a Team Liquid, a szezon elején az egyik legjobban jegyzett csapat. Az Evil Geniuses is gyengébb helyezést ért el, részben amiatt, hogy Jojopyun megbetegedett a split végén. Eközben a Golden Guardians bejutott a rájátszásba, a CLG pedig erős negyedik helyen végzett.

Sokak számára 2023 döntő jelentőségű év lesz az LCS jövője szempontjából. A közelmúlt történetének legalacsonyabb nézettségével járó durva év után a Riot Games az LCS mérkőzésnapjait csütörtökre és péntekre helyezte át (a Super Weeks alatt szerdára), kezdetben 12 PM PT / 15 PM ET időponttal. A közösség ellenreakcióját követően a Riot úgy módosította a menetrendet, hogy a közvetítés két órával később induljon csütörtökön és pénteken (14:00 PT/5 PM ET). Ez egyelőre a nyári felosztásig folytatódik.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Íme minden részlet, amit tudnod kell az LCS 2023 tavaszi rájátszásáról, beleértve a verseny kezdési dátumát, a felállásokat, az eredményeket, a tabellákat és egyebeket.

Tartalom

LCS 2023 tavasz: Stream

Az LCS 2022 tavaszát élőben közvetítjük a Twitchen, a hivatalos LCS csatornán. Az Ön kényelme érdekében alább beágyaztuk. A közvetítés csütörtökön és pénteken 14:00 PT/17 PM ET órakor indul élőben.

Hiányoznak a játékok? Kövesd a VOD-okat a LoL Esports csatornán.

A cikk a hirdetés után folytatódik

LCS 2023 tavasz: Menetrend és eredmények

A tíz LCS-csapat kétszer mérkőzött meg egymással a nyolchetes alapszakasz során. Két szuperhét lesz, a 4. és a 8. körben.

A legjobb hat csapat jutott be az LCS rájátszásába. Az elsőtől a negyedikig rangsorolt ​​csapatok bejutnak a felső kategória elődöntőjébe, míg az ötödik és a hatodik helyezetteknek az alsóban kell megküzdeniük a továbbjutást. Az LCS tavaszi döntőjére április 8-9-én kerül sor az észak-karolinai Raleigh-ben található PNC Arénában.

Rájátszás (március 23. – április 9.)

1. nap: március 23

2. nap: március 24

3. nap: március 25

4. nap: március 26

Alapszakasz (január 26-március 17.)

Szuperhét (március 15. – március 17.)

1. hét menetrendje (január 26. – január 27.)

Megjegyzések: Vízumproblémák miatt a Dignitas az 1. héten IgNar helyett Biofrosttal, Eyla helyett a FlyQuest Winsome-mal, Gori helyett a Golden Guardians Youngdal játszott.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A 2. hét menetrendje (február 2. – február 3.)

3. hét menetrendje (február 9. – február 10.)

Szuperhét (február 15. és február 17.)

Az 5. hét menetrendje (február 23. – február 24.)

Megjegyzés: Az 5. héten Tomo átvette Spawn helyét a Dignitason, mint kezdő ADC-jük. Elya első hete is a FlyQuestnél játszott, miután egy sor VISA-probléma miatt nem tudott színpadon játszani a csapattal. Ez volt EMENES első játékhete a Cloud9-nél, ahol Diplexet váltott.

A 6. hét menetrendje (március 2. – március 3.)

Megjegyzés: A Wildturtle indul a TSM-ben Neo helyett, Bolulu pedig az Immortals-on fog játszani a belátható jövőben, míg az Ablazeolive személyes okokból szünetet tart.

A 7. hét menetrendje (március 9. – március 10.)

LCS 2023 tavasz: Az alapszakasz állása

Zöld = kvalifikált a rájátszás felső zárókeretébe. Sárga = Alsó tartóra alkalmas. Piros = Kizárva.

LCS 2023 tavasz: Csapatok és játékosok

A holtszezonban gyorsan nyomon követhető volt néhány érdekes történet, mivel a legtöbb LCS csapat felülvizsgálta a névsorát a 2023-as szezon előtt. A Team Liquid felvásárolta a 2022-es világbajnok Hong ‘Pyosik’ Chang-hyeont, hogy véglegesítse a koreai nyelvű névsort, valamint a 100 Thieves által a veteránok, Søren ‘Bjergsen’ Bjerg és Yiliang ‘Doublelift’ Peng szerződtetése volt a legtöbbet megvitatott lépések között az off-season során. .

A cikk a hirdetés után folytatódik

A 100 ThievesDoublelift két év kihagyás után visszatér az LCS-hez

Eközben a FlyQuest a szervezet történetének egyik legambiciózusabb névsorát állította össze, míg az Evil Geniuses és a Cloud9 megtartotta a felállás nagy részét, amellyel a tavalyi tavaszi, illetve nyári bajnoki címet nyertek.

Az LCS 2023 tavaszán versenyző játékosok és csapatok teljes listáját alább találja:

[ad_2]

Forrás