Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-03-16T17:05:30

❘ Frissítve: 2023-03-16T17:05:37

A FaZe klán tagja, Eric ‘Snip3down’ Wrona egy YouTube-videóban reagált az ALGS jelenlegi helyzetére, és egy ponton kifejezetten a TSM-ről és a csapat korai küzdelmeiről beszélt a Split 2-ben.

Az ALGS Split 2 első fordulója március 18-án zárul, és eddig kezdett kialakulni a bajnokság állása. Míg a szokásos gyanúsítottak közül néhányan pontokat gyűjtöttek, és a tabella élén állnak, a 2023-as Split 1 Playoff LAN győztesei a TSM-ben holtversenyben a 16. helyen állnak.

A TSM az 1. napon a 18. helyen végzett az A- és a B-csoport hat fordulóját követően. Ebben a hat körben a TSM-nek csak egy helyezése volt a legjobb 10-ben, és összesen csak 14 ütést ért el. A 2. napon a C-csoport csapataival szemben a TSM jobban teljesített: a 10. helyen végzett három legjobb 10 helyezéssel és 23 ütéssel.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A FaZe Snip3down az ALGS szezonról készült reakcióvideóban az eddigi legnagyobb csalódásnak nevezte a TSM teljesítményét a LAN-torna megnyerése után az Apex Legends esportban.

A FaZe játékosa azt mondta, hogy a TSM hívásai és játékon belüli kommunikációja mindenütt jelen van, és valószínűleg ez vezetett az eddigi csalódásukhoz.

„Nem igazán tudom, mi folyik itt. Úgy tűnik, Phillip ‘ImperialHal’ Dosen nem a legjobb mentális térben van… Egyszerűen teljes káosznak tűnik” – mondta Snip3down.

Ha a TSM folytatja ezt a trendet, a Snip3down azt mondta, hogy egyes csapatok megcélozhatják a csapatot, hogy kirúgják őket a LAN-versenyből, hogy jobb esélyt adhassanak egy nagyobb trófeára.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„Senki sem akar a LAN-ba menni, hogy a TSM ellen játsszon” – mondta. „Láttuk, mennyire dominánsak, könnyen ők voltak a legjobb csapat a londoni LAN-on, ők voltak a legjobb csapat a LAN-ban, és ők voltak a legjobb csapat az ALGS első hetét megelőző összecsapásokban. Tehát ha eljut arra a pontra, hogy a TSM-nek újabb nehéz napja lesz, az emberek lövöldözni fognak ellenük.”

[ad_2]

Forrás