Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-04-04T18:03:43

❘ Frissítve: 2023-04-04T18:03:52

A CLG tulajdonosai, az MSG Sports nyilatkoztak a Digiday-nek arról a jelentésről, hogy az esport szervezet bezár, elbocsátja teljes személyzetét és eladja LCS-helyét.

Április 3-án jelentették, hogy a CLG bezár, elbocsátja teljes személyzetét (beleértve a felső vezetést is), és eladja az LCS slotját. Egy nappal később az esport szervezet anyavállalata, a Madison Square Garden Sports nyilatkozott a Digidaynek a CLG-nél érkező változásokról.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„Bár az ehhez hasonló változtatások mindig nehezek, racionalizáljuk a CLG működését, hogy a vállalatot jobb pozícióba helyezzük a hosszú távú siker érdekében, és jelenleg is vizsgáljuk az üzlet stratégiai alternatíváit” – áll a közleményben.

Íme az MSG Sports hivatalos nyilatkozata a @clgaming kapcsán: „Bár az ehhez hasonló változtatások mindig nehezek, racionalizáljuk a CLG működését, hogy jobb pozícióba helyezzük a vállalatot a hosszú távú siker érdekében, és jelenleg is vizsgáljuk az üzlet stratégiai alternatíváit.”

— Alexander Lee (@alexleewastaken) 2023. április 4

Az MSG 2017-ben megvásárolta a CLG irányító részesedését, amely a New York-i székhelyű vállalat első lépése volt az esport üzletágban, eltekintve attól, hogy 2015-ben megrendezte az LCS döntőjét. A vállalat azt mondta, hogy a befektetést portfóliójának diverzifikálása és „az MSG növelése érdekében hajtották végre. élő élmények portfóliója.” A CLG-t 2010-ben League of Legends csapatként alapították, és Valorant, Counter-Strike, Apex Legends és más címekkel bővült csapatokkal.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A CLG esport tulajdonosai nyilatkozatot tesznek a közelgő eladásokról és elbocsátásokról

A CLG munkatársait április 3-án közölték, hogy a hét végére már nem lesz munkájuk a cégnél, és a jelentés szerint a League of Legends részleget eladják az NRG Esportsnak.

A jelentés nem részletezte, hogy az NRG megvásárolja-e a CLG-t, vagy csak az LCS slotot vásárolja-e meg, mivel az MSG bezárja tevékenységét. A CLG alkalmazottai, játékosai és tartalomkészítői viccek és szívfájdalom keverékével reagáltak a hírre, miközben vagy értesülnek a hírről, vagy válaszolnak kérdésekre.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A CLG megszűnésének híre napokkal azután érkezett, hogy a TSM-mel kapcsolatos jelentések potenciálisan eladták az LCS-ben lévő slotját, és más pénzügyi gondok is felmerültek. A két esport szervezet a LoL történetének leghosszabb ideje fennálló szervezetei közé tartozik, és megalakulása óta az LCS tagja.

[ad_2]

Forrás