Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-04-03T17:20:18

❘ Frissítve: 2023-04-03T17:20:25

A TSM vezérigazgatója, Andy ‘Reginald’ Dinh reagált a csapata aloldalán megjelent bejegyzésre, amely arról szólt, hogy cége nem „duplázta meg” az LCS-csapatba való befektetését, ahogy ígérte.

2022 novemberében a TSM közzétette a teljes LCS Akadémia névsorát, ami megvitatásra késztette a csapat rajongóit a csapat menetéről. A TSM végül aláírna egy LCS-csapatot 2023-ra, amelyet néhány rajongó „költségvetési névsornak” nevezett el, ahol a veteránok Toàn ‘Neo’Trần, Colin ‘Solo’ Earnest csatlakozik a csapathoz, valamint a dzsungelember, Lee ‘Bugi’ Seong-yeop.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Reginald reagált az Akadémia névsoráról szóló bejegyzésre, és türelmet kért a rajongóktól, és ígéretet a januári hírekre.

„Megduplázzuk a LoL-t” – mondta a TSM vezérigazgatója.

Miért nem tudta a TSM megduplázni az LCS csapatot?

Ez a bejelentés azonban nem valósult meg, és a TSM a rájátszáson kívül a hetedik helyen zárta a tavaszi felosztást 8-10-es mérleggel, Wong ‘Chawy’ Xing edző pedig azt állította, hogy a csapat a legalacsonyabb költségvetéssel rendelkezik a bajnokságban.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A TSM rajongói ismét hangot adtak nemtetszésüknek az LCS-csapat helyzetével kapcsolatban, Reginald pedig a Reddit-bejegyzésre válaszolva elmagyarázta, miért nem tudta beváltani ígéretét.

„[I] tervezte, hogy duplázunk a bajnokságban – a dolgok alakulása miatt ebben a szezonban nem tudtunk duplázni” – mondta.

Reginald hozzátette, hogy „üzleti/jogi okok miatt” ilyen sokáig hallgat a szervezet esport-terveiről, és megígérte, hogy „hamarosan” felvilágosít.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Hozzászólása egy olyan jelentés közepette érkezett, amely szerint a TSM leállítja egyes e-sportos erőfeszítéseit, miután februárban már kilépett a Rainbow Six Siege-ből. A jelentés arról is szólt, hogy a TSM esetleg el akarja adni helyét az LCS-ben, amit állítólag korábban is fontolgattak.

A TSM elkötelezett az esport mellett. Valamikor még ebben az évben tervezzük belépni a CS:GO-ba, ami nagyobb befektetés, mint az általunk hagyott játékok összessége. A TSM mindig felméri, hogy mely esport ökoszisztémákba a legjobb befektetni, és továbbra is belépni és kilépni. játékok

— TSM Reginald (@TSMReginald) 2023. április 1

Reginald egy nappal később válaszolt a jelentésre, és megpróbálta biztosítani a rajongókat arról, hogy a TSM továbbra is elkötelezett az esport mellett, és szeretne visszatérni a Counter-Strike-hoz.

A TSM egyike azon sok e-sport szervezetnek, amelyeknek csökkenteniük kellett tevékenységüket a recesszió veszélye közepette. Dominic Kallas esport műveletekért felelős alelnök, Walter Wang ügyvezető igazgató, Yang ‘Glen’ Po-Jen, a League of Legends vezérigazgatója és Chien-Yu ‘Kristine’ Huang csapatmenedzser az elmúlt hetekben mind elhagyták a TSM-et, Reginald pedig kifejtette, hogy a szervezet „túlzott túl gyorsan vették fel és bővítették ki”. „A gazdasági visszaeséssel a fenntarthatóság érdekében megtettük a szükséges változtatásokat” – tette hozzá.

A cikk a hirdetés után folytatódik

[ad_2]

Forrás