Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-04-11T18:30:00

❘ Frissítve: 2023-04-11T19:05:36

A Tier 2-es észak-amerikai Valorant felforrósodik, amikor a Challengers League 2. splitje közeleg. Itt van minden, amit tudnod kell erről az izgalmas versenyről.

Mivel a VCT Americas liga öt NA-alapú szervezetre korlátozódott, több elit szintű Valorant játékos kimaradt a hidegtől, és nem talált lehetőséget a régió legjobb versenyében. Most a Challengers League felé fordítják figyelmüket, abban a reményben, hogy feljuthatnak a Riot Games partnerligába.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Tizenkét észak-amerikai csapat versenyez a Knights Arena által szervezett Challengers League-ben. Egy hosszú és intenzív szezon után, amely két részre, egy szezon közbeni eseményre és a rájátszás szakaszára terjed ki, két csapat továbbjut az Americas Ascension tornára, ahol csatlakozik hozzájuk brazil és LATAM csapat.

A DisguisedSplit 2 sok figyelmet fog felkelteni Yay miatt, aki a Disguised csapatában játszik

A Challengers League Split 1-jében induló 12 csapat nevét már meghatározták, közülük hat helyet meghívók töltenek be. A másik hat helyet a két nyílt selejtező legjobb csapatai szerezték meg, mindegyikben 256 csapat szerepel.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az alábbiakban mindent megtalálsz, amit az NA Valorant Challengers League-ről tudni kell.

NA Valorant Challengers League: Hogyan nézzük

A Challengers League-t a Riot Games Valorant North America Twitch és YouTube csatornái közvetítik. Az Ön kényelme érdekében alább beágyaztuk a Twitch adatfolyamot.

NA Valorant Challengers: Formátum és ütemezés

A csoportok a második felosztásban újraértékelve lettek, a csapatok által az első szakaszban és a szezon közbeni eseményen szerzett pontok száma alapján.

A Split 2 végén a szezon során legtöbb pontot gyűjtő nyolc csapat bejut a Challengers League rájátszásába, ahol az első két helyezett jut be a felemelkedési tornára.

A cikk a hirdetés után folytatódik

 • Challengers League 2. rész: április 18-május 19
 • Challengers League rájátszás: május 31-június 10
 • 1. hét menetrendje (április 18-20.)

  2. hét menetrendje (április 26-28.)

  3. hét menetrendje (május 3-5.)

  4. hét menetrendje (május 10-12.)

  5. hét menetrendje (május 16-17.)

  A mérkőzések időpontjait a 4. hét után közöljük

  NA Valorant Challengers: Osszon 2 csoportot

  A 12 résztvevő csapat a következő két csoportba került:

  A csoport

  B csoport

  NA Valorant kihívók: csapatok

  A Valorant Challengers League 12 csapatot tartalmaz, amelyek fele közvetlenül a Riot Gamestől kapott meghívást. A maradék hat résztvevőt egy fárasztó nyílt selejtezős rendszer határozta meg, két 256 csapatos zárójellel.

  Néhány csapat névsort változtatott az 1. rész vége és a Mid-Season Face Off óta. A Disguised nevezetesen leigazolta az OpTic és a Cloud9 egykori sztárját, Jaccob ‘yay’ Whiteakert, míg a MAD Lions még nem jelentette be utolsó két játékosát, miután elengedte Anthony ‘ZexRow’ Colandrót és Taylor ‘drone’ Johnsont.

  A cikk a hirdetés után folytatódik

  Meghívott:

  Képzett:

  [ad_2]

  Forrás