Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-03-15T16:48:50

❘ Frissítve: 2023-03-15T16:49:32

A Cloud9 állítólag Jake ‘jakee’ Andersont és Dylan ‘runi’ Cade-et készül leigazolni Valorant névsorába Jaccob ‘yay’ Whiteaker és Anthony ‘hiúság’ Malaspina helyére.

A Dot Esports értesülései szerint a Cloud9 szerződést köt két új játékos szerződtetésével és Valorant névsorának kiegészítésével a VCT Americas League előtt. Az észak-amerikai szervezet arra készül, hogy behozza runit, a Soniqs egykori IGL-jét, és Jakee-t, egy egyetemista Valorant játékost, akit utoljára a St. Thomas Egyetem esport programjában láttak játszani.

Runi 2021 óta szerepel az észak-amerikai Valorant színtéren, és a Zero MarksMen Black-en versenyzett, mielőtt 2022-ben a Soniqs-hoz szerződött. Runi és jakee is a nyílt selejtezőkön keresztül próbált kvalifikálni az észak-amerikai Challengers League-be.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Runi egy sorozatgyőzelemre volt a Soniqs-szel való kvalifikációtól, mielőtt a csapat kikapott az OREsportstól, míg jakee a szabadügynök-listán versenyzett, az NSIC-ben, amely a 32. fordulóban kiesett a versenyből.

A két játékos véglegesíti a Cloud9 névsorát, miután az elvált az IGL vanitytől és a Valorant sztártól. Az IGL szerepét a csapatban Runi tölti be, míg Jakee feltehetően Controller feladatokat lát el, a legtöbbet játszott szerepét.

A Cloud9 az indulások után véglegesíti a Valorant névsorát

A Cloud9 elengedte a hiúságot és jaj a VCT LOCK//IN verseny után sokak döbbenetére. yay, 2022 legjobb Valorant játékosa alig öt hónappal korábban szerződtetett, míg a hiúság 2021 óta szerepel a névsorban.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Sokan azt feltételezik, hogy a lépések oka az esportipart sújtó pénzügyi problémák. A Cloud9 vezérigazgatója, Jack Etienne visszautasította azokat a pletykákat, amelyek szerint a szervezet tönkrement, de elismerte, hogy „kontrollálja a költségeket”, és hosszú távra tervez.

A Cloud9 április 2-án debütál két új játékosával a VCT Americas versenyen az Evil Geniuses ellen.

Cloud9 Valorant névsor:

 • Nathan „levél” Orf
 • Erick „Xeppaa” Bach
 • Jordan ‘Zellsis’ Montemurro
 • Jake „jakee” Anderson
 • Dylan „runi” Cade
 • Mateja ‘qpert’ Mijovic (csere)
 • Hasan „BlackHeart” Hammad (helyettes)
 • Legyen naprakész a Valorant jelenet összes átigazolási tevékenységével a szezon közbeni élő trackerünkkel.

  [ad_2]

  Forrás