Oldal kiválasztása

[ad_1]

Jacob Hale

❘ Közzétéve: 2023-03-14T15:30:27

❘ Frissítve: 2023-03-14T15:30:35

A Call of Duty League 2023-as szezonja jól halad, és a legjobb csapatok igyekeznek elszakadni a csapattól, élükön a Call of Duty történetének legkiválóbb játékosainak őrült teljesítményével. Íme 2023 5 legjobb CoD-játékosa a Major 3 akcióját követően.

Minden évben új játékkal bizonyos játékosok képesek az egyik játékban boldogulni, de a következőben némileg küzdenek. A legjobbak azonban megtalálják a módját, hogy évről évre uralják a dominanciát, és gyakran több címben is vezető játékosok lesznek.

A Modern Warfare II-ben az olyan csapatok, mint az Atlanta FaZe, az LA Thieves és a Toronto Ultra továbbra is virágoznak, de melyik játékosok állnak a csúcson?

A cikk a hirdetés után folytatódik

Íme a listánk 2023 öt legjobb Call of Duty játékosáról.

A legjobb CoD-lejátszók 2023

5. Amer ‘Pred’ Zulbeari

A Call of Duty LeaguePred volt a 2022-es év újonca.

Az ausztrál sztár, Pred forradalmi volt a Seattle Surge számára a 2022-es Vanguard-szezonban, így újonc évében bajnoki győztesek lettek, és komoly veszélyt jelentett az elit franchise-okra.

Ebben a szezonban továbbra is a Seattle-ben játszott, és szorosan összefüggött az OpTic Texashoz való költözéssel, néhány pletyka pedig arra utal, hogy a CDL történetének legmagasabb kivásárlásával rendelkezik. Eddig élt az árcédulával.

4. Thomas „Scrappy” Ernst

A Call of Duty LeagueScrappy megnyerte a CDL Major 3 MVP-t a verseny során nyújtott kiemelkedő teljesítményéért.

A Major 3-on Scrappy megnyerte az első profi LAN versenyét, bebizonyítva, hogy tud sétálni és beszélni.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ő egy domináns AR-játékos, akit az év újoncának járó díjra jelöltek ki, mielőtt egyetlen térképen játszott volna, ilyen volt a hírverés körülötte, és a Major 3-on MVP-nek nevezték ki, miután győzelemre vezette a Toronto Ultra-t.

3. Paco ‘HyDra’ Rusiewiez

New York SublinersHyDra sztár, amióta csatlakozott a New York Sublinershez.

A francia Phenom HyDra a liga csatlakozása óta megállás nélkül sikeres, rendszeresen a CDL egyik legcsúszósabb és leglenyűgözőbb géppisztolyos játékosa.

Folyamatosan ő a liga egyik legmagasabb KD-vel rendelkező játékosa, és a legtöbb Subliners győzelmének kulcsa, különösen amióta a csapat formája kissé visszaesett a Major 1 után.

A cikk a hirdetés után folytatódik

2. McArthur ‘Cellium’ Jovel

Instagram: atl_fazeCellium egy olyan erő, amellyel számolni kell a CDL-ben.

Cellium szinte egyhangú MVP-jelölt volt a Vanguard-szezonban, és a Modern Warfare 2-re váltáskor sem ugrott ki egy ütemet sem.

Elengedhetetlen a FaZe sikeréhez, és jelenleg vezeti a bajnokságot a Kill/Death arányban. Gyilkos képessége felülmúlhatatlan, és továbbra is a játék egyik legkülönlegesebb játékosa.

1. Tyler ‘aBeZy’ Pharris

A Call of Duty LeagueaBeZy nagyban hozzájárult az Atlanta FaZe sikeréhez.

Az egyetlen játékos, aki jelenleg felveheti a versenyt Celliummal az MVP-ben, az a csapattársa, aBeZy, aki valószínűleg a valaha volt legnagyobb belépő SMG CoD.

Noha K/D-je nem átütő, vagy közel sem a csapattársaihoz, fontos szerepe van a játékmódjukban, és kulcsfontosságú volt a Major 2 győzelmükben. Ő egy elsővérű gép, és szinte minden nagyszerű FaZe-játék azzal kezdődik, hogy aBeZy szünetet tart, és több gyilkosságot üt be, mintha semmi sem lenne.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ez az 5 legjobb CoD lejátszónk a Modern Warfare II CDL szezonban. Természetesen ez változni fog, ahogy a szezon üzleti végéhez érünk, és egyre több játékos és csapat kezd kibújni az árnyékból.

Az olyanok, mint Simp és Dashy, mind megtisztelő említést érdemelnek itt, és a Major 4 után az első ötbe kerülhetnek, de egyelőre ezek a játékosok vezetnek.

[ad_2]

Forrás