Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

A Nemzetközi Esportszövetség (IESF) bejelentette a dél-koreai Busanban megrendezésre kerülő nyolcadik World Esports Summit részleteit. A WE Summit a BEXCO Convention Hallban kerül megrendezésre november 28-29. között.

A WE Summiton az esport és a sportág kulcsfontosságú vezetői, globális márkák, kormányzati tisztviselők és az IESF 140 tagszövetségének képviselői találkoznak, hogy a World Esports Family jobban megértse a jelenlegi esport ökoszisztémát, annak kihívásait és megoldásait. Az esport-szakértők mélyreható vitákat és problémamegoldó üléseket tartanak az esport gyorsan fejlődő trendjeiről.

A kétnapos rendezvényen olyan lenyűgöző előadók lesznek jelen, mint az IESF megbízott elnöke, HRH Faisal Bin Bandar Bin Bandar Bin Sultan Al Saud szaúd-arábiai herceg, az Electronic Sports League (ESL) SVP of Public Affairs David Nichel, a Ninjas in Pyjamas &amp COO-ja; a Tribos.AI társalapítója Jonas Gundersen, az IHC vezérigazgatója Dave Lee és még sokan mások, akiket a következő hetekben jelentenek be.

Boban Totovski, az IESF főtitkára elmondta:

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ismét Dél-Koreában rendezhetjük meg az éves World Esports Summit-ot. A tavalyi hihetetlenül sikeres rendezvényt követően alig várjuk, hogy összehozzuk a World Esports Family tagjait, hogy tovább ösztönözzük az együttműködést az esport ökoszisztémában. Megtiszteltetés számunkra, hogy olyan nagyra becsült és tapasztalt esport-szakértők csatlakoznak hozzánk, mint az IESF új megbízott elnöke, HRH Faisal Bin Bandar Bin Bandar Bin Sultan Al Saud herceg, valamint számos más kiváló előadó az esport néhány vezető szervezetétől.

Több panel témát is megvizsgálnak majd, többek között az esport hatását, az oktatást, a versenysikereket, az egészségügyet, az örökséget és még sok mást. A WE Summit főelőadókkal és olyan globális csapatokkal és márkákkal folytatott beszélgetésekkel várja a résztvevőket, mint az ESL, a NIP, az IHC, az OG és a FITGMR.

Az esemény nyilvános lesz, élő közönséggel. Minden érdeklődő a WE Summit hivatalos oldalán foglalhatja le a helyét.

A romániai Iasiban megrendezett Esports Világbajnokság után, ahol rekordszámú, hat kontinens 111 országa vett részt, valamint Szaúd-Arábia bejelentése után, mint a 2024-es WE Bajnokság házigazdája, az IESF folytatni kívánja elkötelezettségét az Esports világszintű fejlesztése és innovációja mellett.

Forrás