Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-05-13T08:00:00

❘ Frissítve: 2023-05-13T08:37:16

Rory ‘dephh’ Jackson megerősítette. hogy a csapat küzdelmei miatt közös döntéssel megvált Sentinelstől a VCT Americas ligában.

A brit játékvezető egy Twitter-bejegyzésben kifejtette, hogy úgy döntött, nem teszem a legjobban, ha nem folytatom a felosztást, és megjegyezte, hogy nincs rossz vér a két fél között.

Már csak két mérkőzés maradt hátra az alapszakaszból, így a Sentinels visszahozta Tyson ‘TenZ’ Ngo-t a kezdőbe, miután betegség és ujjsérülés miatt három hetet kihagyott. A Twitteren egy rövid frissítésben az észak-amerikai szervezet nem tett említést a dephh-ról, mivel felsorolta másik öt aktív játékosát.

Amint azt talán tudod , nem vagyok a Sentinelek tagja . Barátságosan hagytuk a dolgunkat, és úgy döntöttem, az a legjobb, ha nem folytatom tovább a szétválást. A csapat nem úgy alakult, ahogyan azt elképzeltük, és ezért én vállalom a felelősség egy részét. 1/3

— dephh (@dephhgg) 2023. május 12

dephh 2022 októbere óta dolgozik a Sentinelsnél, amikor a 2023-as VCT-szezon „utolsó kirakós darabjaként” bejelentették. 2024 végéig szóló szerződést írt alá, így újra egyesült XSET csapattársával, Zachary ‘zekken’ Patrone-nal és Donald ‘SyykoNT’ Muir vezetőedzővel.

dephh sikeres 2022-es szezonnak örvendett az XSET-nél, aki részt vett a VCT Stage 2 Masters Copenhagen és a Valorant Champions 2022 versenyeken. De nem tudta megismételni ezt a Sentinels-szel, a VCT LOCK//IN-ből a 17-32. a rájátszásba kerülésért a VCT Americas-ban.

„A csapat nem úgy alakult, ahogyan elképzeltük, és ezért én viselek majd némi felelősséget” – írta dephh, aki hozzátette, hogy tart egy kis szünetet, mielőtt eldönti, mit tegyen.

Nincs tartalék a VCT Americas League számára

Mivel dephh kikerült a névsorból, a Sentinels már öt aktív játékosra csökkent. Hunter ‘SicK’ Mims továbbra is játékosként szerepel, de továbbra is kérdésesek a csapatban betöltött státusza. Március 6-án a Dot Esports arról számolt be, hogy a Sentinels úgy döntött, hogy felfüggeszti a játékost az edzés befejezéséig, miután két nappal korábban szabálysértési bűncselekmény miatt letartóztatták.

A Sentinels vezérigazgatója, Rob Moore később azt mondta, hogy a szervezet reméli, hogy „támogasson [SicK] ebben a nehéz pillanatban”, amikor elkezdődött az új hatodik játékos keresése. Nem sokkal ezután a Sentinels leigazolta Jimmy ‘Marved’ Nguyent, az OpTic Gaming csapat egykori tagját, aki a Valorant Champions 2022-ben második lett.

Colin Young-Wolff/Riot Games Három hét kihagyás után a TenZ visszatér a Sentinels kezdőcsapatába

A hét elején SicK-t letartóztatták ugyanazért a bűncselekményért, és egy nappal később szabadon engedték. Számos közösségi figura, köztük egykori csapattárs, Shahzeb ‘ShahZaM’ Khan, aggodalmának adott hangot SicK mentális jóléte miatt az elmúlt napokban a közösségi médiában és a Twitch-en mutatott szabálytalan viselkedése miatt.

A Sentinels a KRÜ Esports-szal és a FURIA-val találkozik az utolsó két meccsen a VCT Americas ligában, a Sam Rosenberg által készített előrejelzési modell szerint a csapatnak csak 7% esélye van a rájátszásba jutásra.

[ad_2]

Forrás