Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-03-02T12:50:09

❘ Frissítve: 2023-03-02T12:50:17

Jeremy ‘Disguised Toast’ Wang népszerű streamer és tartalomkészítő aggodalmának adott hangot NA Challengers Valorant csapata miatt, miután a Cloud9 elengedte Jaccob ‘yay’ Whiteakert.

A Cloud9 március 1-jén megerősítette, hogy yay nem lesz tagja a továbbhaladó csapatnak, így az észak-amerikai szervezetnek nagy cipőket kell töltenie néhány héttel a VCT Americas liga kezdete előtt.

A Dot Esports beszámolója szerint a Cloud9 csapata megkezdi a próbálkozásokat, az OpTic Gaming egykori sztárja, Jimmy ‘Marved’ Nguyen pedig az egyik játékos, akit fontolgatnak.

Miközben olvasta Yay korlátlan ingyenes ügynökségi Twitter-bejegyzését (amelyet a játékos azóta törölt) a streamjén, Disguised Toast azt mondta, hogy attól tart, hogy a Cloud9 kopogtathat az ajtaján, és Joseph „tiszta” Allen-t kérhet.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„Aggódom, mert azt mondanám, hogy nekem van a legjobb párbajtőr a Challengers-ben” – mondta Álruhás Toast. – Hol fognak még keresni a helyére?

Az egyik néző „tévhitnek” nevezte a Disguised Toast-ot a Twitch chatben, ami azonnali választ kért az alkotótól. „Tiszta játékot látott? Káprázatos vagy!”

Cleart széles körben az egyik legígéretesebb fiatal tehetségként tartják számon Észak-Amerikában. A csapat még azelőtt felkapta, hogy a Disguised-el aláírt volna, csatlakozva a veterán játékbeli vezetőhöz, Joshua ‘steel’ Nissanhoz, valamint a korábbi Knights maghoz, Damion ‘XXiF’ Cook, Drake ‘Exalt’ Branly és Amgalan ‘Genghsta’ Nemekhbayar.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Disguised jelenleg 2-1-es mérleggel a harmadik az NA Challengers B csoportjában, és jó helyzetben van ahhoz, hogy helyet biztosítson a Mid-Season Invitational-ban, minden csoportból négy csapattal. Március 8-án a csoportelső M80-zal, majd az utolsó csoportmérkőzésen, március 16-án a TSM-mel mérkőznek meg.

Legyen naprakész a Valorant jelenet összes átigazolási tevékenységével a szezon közbeni élő trackerünkkel.

[ad_2]

Forrás