Oldal kiválasztása

[ad_1]

Connor Bennett

❘ Közzétéve: 2023-03-01T11:14:08

❘ Frissítve: 2023-03-01T11:14:18

A Twitch sztárja, Felix ‘xQc’ Lengyel elárulta, milyen közel került egy Valorant csapat megvásárlásához, és hogyan keresték meg a „csalók”, miközben keresett egyet.

Az évek során rengeteg olyan felkapott esport szervezet jött létre, amelyet tartalomkészítők és egykori profik hoztak létre, amelyek legalább egy eseményen támogattak egy csapat játékost.

Az elmúlt hetekben továbbiak is feltűntek, különösen az észak-amerikai Valorant szcénában, olyanokkal, mint a Disguised Toast, Ludwig és MoistCr1TiKaL, akik támogatják a kihívó csapatokat, akik be akarnak törni a Mid-Season Invitationalba.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az Overwatch egykori sztárja, xQc korábban azt nyilatkozta, hogy fel akart szállni, és fel akarta venni a sajátját, főként azzal a céllal, hogy elpusztítsa Toast csapatát. Bár ez nem valósult meg, úgy tűnik, valójában nem volt messze attól, hogy egy ponton megtörténjen.

xQc elárulja, milyen közel állt a Valorant csapat megvásárlásához

Erről beszéltek a február 28-i Twitch közvetítés során, amikor megnézte azt a klipet, amint Ludwig megpróbálta összeszedni a fiait a Turtle Troop elleni 13-9-es vereség során a debütáló meccsükön.

„Mikor indul a Juicer esport? A bátyám, azt mondtam, hogy érdekel egy csapat vásárlása, és felvettem a kapcsolatot az egyik csapattal, hogy vásároljak – jóval megelőztem Ludwigot, hogy szerződjek egy csapatot” – mondta a beszélgetésben.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„Már találtak egy szponzort, én pedig azt mondtam, srácok, csapatot akarok venni, a másik DM pedig, amit kaptam egy csomó alacsony ezüstértékű kripto-csalótól, és ennyi. Senki más, senki nem ír nekem DM-et többé!”

Egyes szurkolók természetesen csalódottak, hogy nincs xQc által támogatott csapatuk a Valorantban, de legalább megpróbálta.

Ha lenne egy, az xQc kétségtelenül rengeteg szemet hozna a helyszínre, de jobb, ha nincs, mint ha átverik.

[ad_2]

Forrás