Oldal kiválasztása

[ad_1]

Connor Bennett

❘ Közzétéve: 2023-03-03T15:05:37

❘ Frissítve: 2023-03-03T15:05:45

A Twitch sztár, Nick ‘NICKMERCS’ Kolcheff visszavágott a kritikusoknak, akik azt állítják, hogy „nem tartozik” az Apex Legends profi szcénájába, miközben összehasonlítja magát és olyan csapatokat, mint a TSM.

Míg számos e-sport a franchise-modellek útját járta, az Apex Legends versenypályáját úgy alakították ki, hogy elméletileg egy trió felkapaszkodott a világ legjobb játékosaihoz.

Miután néhány évaddal ezelőtt felkerült az Apex Predator rangra, NICKMERCS kihívó versenyeken kezdett versenyezni, hogy megpróbáljon helyet szerezni a legjobbak között. Kellett néhány próbálkozás, de az állványos csapatának végül sikerült, és most az ALGS-játék észak-amerikai oldalán versenyeznek.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Tekintettel arra, hogy masszív streamer, és néha más játékokkal is játszik, a FaZe Klán sztárját néhány játékos és néző kritizálja, mivel nem rendelkezik a legmagasabb szintű versenyzéshez szükséges képességekkel. Bár nem zaklatják túlságosan ezek a gondolatok.

NICKMERCS visszaüt a kritikusokra, azt állítva, hogy „ki kellene lépnie” az Apex Legends profi ligából

Ez olyasmi volt, ami egy közelmúltbeli stream során felmerült, amikor az egyik néző sürgette Nicket, hogy „hagyja abba” az Apex játékát, mivel „nem készült” a versenyszintre. Ezt nem hagyhatta állni.

– Azt mondod egy srácnak, aki 3-4 különböző címben volt profi, hogy nem tartozik ide. Figyelj, lehet, hogy nem én vagyok a legjobb, jó, de mi? El kell esned az eszedtől, ha tényleg így gondolod – lőtt vissza Nick.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„Tudom, hogy nem vagyok olyan jó, mint sokan a Pro League-ben, ezt határozottan tudom, de sokszor mondtam, hogy nem csak a képességek vezetnek oda. Azt gondolom, hogy ami hiányzik belőlem, azt sok más területen pótlom. Munkamorál, energia, kommunikáció, stratégia, pozicionálás, döntések, szóval igen.

„Nincs zavar vagy kérdés, hogy miért csinálok 12 órás munkanapokat az Apexen, igyekszem jobban lenni. Határozottan tudom, hogy ez a készség nincs meg, és minden nap dolgozunk rajta, ezt csinálod, de te úgy teszel, mintha megérteném, hogy nem tartozom, az rohadt őrültség. Megőrültél.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Twitch sztárja megjegyezte, hogy az önmaga és az olyan csapatok, mint a TSM és az NRG összehasonlítása alaptalan, mivel az ilyen típusú csapatok amúgy is évek óta versenyeznek.

Pusztán az a tény, hogy bejutott a Pro League-be, és versenyképes volt, elég lesz ahhoz, hogy sok kritikát elfojtsanak, nem számít a tény, hogy rengeteg profi is megdöntötte képességeit.

[ad_2]

Forrás