Oldal kiválasztása

[ad_1]

Titas Khan

❘ Közzétéve: 2023-04-02T16:30:00

❘ Frissítve: 2023-04-02T16:38:44

A 2023-as második Dota 2 Majort Berlinben rendezik, amelyen 18 csapat vesz részt a világ minden tájáról. Itt van minden, amit a közelgő Dota 2 versenyről tudni kell.

Miután a Gaimin Gladiators bebiztosította győzelmét a Dota 2 Lima Major-on, már a berlini Major előtt áll a színpad. Az International felé vezető út felgyorsul, a kvalifikációs csapatok igyekeznek minél több DPC-pontot megszerezni a folyamatban lévő DPC-szezon második majorjában.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Valve várhatóan április végén adja ki a 7.33-as frissítést – ami egybeesik a Berlin Major idővonalával. Meg kell nézni, milyen hatással lesz a Majorra, ha napokkal a verseny előtt megjelent egy hatalmas patch. A résztvevő csapatok a versenyre kiosztott 500 000 dolláros nyereményalap legnagyobb részéért és a 2700 DPC-pontért versenyeznek majd.

Ezek után nézzünk meg mindent, amit a közelgő Dota 2 Berlin Majorról tudni lehet.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Tartalom

Dota 2 Berlin Major 2023: Menetrend

ESL / DPCThe Berlin Major a második állomás a csapatok számára, hogy biztosítsák helyüket a The International-ben.

A 2023-as Dota 2 Berlin Major három különböző szakaszból áll, amelyeket április 26-tól május 7-ig rendeznek. Íme a három szakasz teljes lebontása:

 • Április 26-30.: csoportkör, 18 csapat részvételével;
 • Május 2-4: rájátszás 12 csapat részvételével
 • Május 5-7.: 6 csapat részvételével zajló döntők az Arénában.
 • A Major utolsó szakaszának a berlini Velodrom ad otthont. Mivel a jegyek már elkeltek, a döntő alatt hatalmas tömegre lehet számítani.

  Dota 2 Berlin Major 2023: Hogyan nézzük

  A Berlin Majort élőben közvetítjük az ESL_Dota2 Twitch csatornán, amelyet alább beágyaztunk.

  A cikk a hirdetés után folytatódik

  Ne aggódj, ha lemaradsz valamelyik élő játékról, mert később bármikor megnézheted őket a YouTube VOD-okon az ESL Dota 2 YouTube-csatornán.

  Dota 2 Berlin Major 2023: Minősített csapatok

  A Berlin Majoron a világ minden tájáról 18 Dota 2 csapat küzd meg a bajnoki címért, akik a nyereményalap és a DPC pontok legnagyobb részével távoznak. Tekintettel arra, hogy a regionális bajnokságok még mindig zajlanak, még sok csapatot kell meghatározni erre az eseményre.

  A cikk a hirdetés után folytatódik

  Mindezek ellenére itt van azoknak a csapatoknak a listája, amelyek már kvalifikálták magukat a tornára. Mindenképpen látogasson vissza hamarosan, mert folyamatosan frissítjük ezt a listát, amint több csapat szerez kvalifikációt a Majorra.

  Tehát ez az összes információ, amely jelenleg elérhető a Dota 2 Berlin Major 2023-ról. Ne felejtsen el visszanézni, mert frissíteni fogjuk ezt a részt, amint a Valve vagy az ESL több információt közöl.

  A cikk a hirdetés után folytatódik

  Ne felejtse el megnézni Dota 2 központunkat a MOBA-val kapcsolatos legfrissebb hírekért és frissítésekért.

  [ad_2]

  Forrás