Oldal kiválasztása

[ad_1]

Liam Ho

❘ Közzétéve: 2023-05-23T04:12:43

❘ Frissítve: 2023-05-23T04:12:52

A League of Legends rajongói nagyra értékelik a Riotot, miután Yuumi támogató bajnok nem volt jelen az MSI 2023-on.

A League of Legends egy elég masszív játék. A népszerű MOBA több mint 160 bajnokot mutat be tárgyakkal, skinekkel és rúnákkal. A bajnokok játékkínálatának abszolút változatossága miatt valószínűleg mindenki megtalálja a karaktert, akit felvehet és élvezhet.

Ez azonban hátránya a kínált változatosságnak. Egyes bajnokok a játékban hihetetlenül frusztrálónak érezhetik magukat, ha ellenük játszanak, sőt időnként egyenesen összetörnek. Az egyik ilyen bajnok a problémás Yuumi támogatás. Yuumi azon képessége, hogy megcélozhatatlanná váljon, nagy frusztrációt okozott a játékosbázisban, ezért a Riot erőfeszítéseket tett, hogy átdolgozza őt.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Legutóbbi frissítése során ereje kissé megváltozott, és nagyobb hangsúlyt kapott legjobb barátja, szerelő, mint ereje forrása. Az újradolgozás megjelenésének és az MSI 2023-nak a közeli időpontja miatt Riot úgy döntött, hogy a teljes verseny alatt nem játszhat. Ez látszólag jól esett sok játékosnak, akik dicsérték a Riotot.

A LoL rajongói tapsolnak a Yuumi hiányának az MSI 2023-on

Yuumi a professzionális League of Legends játékban a kezdetektől fogva rettenetes volt, a varázslatos macska gyakran okoz elégedetlen látványt a nézőknek. Ezért a rajongók megkönnyebbülten látták, hogy a bajnok nem lát majd napvilágot, amikor az MSI 2023-ról van szó.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„Az, hogy Yuumi nem tagja az MSI-nek, úgy éreztem, mintha visszatértünk volna a liga esport jobb állapotába. Nem akarok túl erősen körözni, de sokkal jobban élveztem nélküle az MSI-t.” – áll a posztban.

A Reddit-felhasználó szerint a megnövelt megtekintési élmény mögött az volt az indoklás, hogy más ADC-k és támogató bajnokok ragyoghattak, Yuumi nem győzte le őket.

„A szurkolójátékosok igazán megmutatkozhattak és ragyoghattak, és a nézők élménye nem csak az volt, hogy „nézd meg Yuumit, aki ragaszkodik Zerihez, és végül nyer”

A cikk a hirdetés után folytatódik

Míg az MSI 2023-nak sikerült betartania Yuumit, ő és az új támogató Milio is elérhető lesz a világok számára, vagyis idén októberben láthatjuk, hogy visszatér teljes formájába.

[ad_2]

Forrás