Oldal kiválasztása

[ad_1]

Jeremy Gan

❘ Közzétéve: 2023-05-22T01:51:52

❘ Frissítve: 2023-05-22T01:52:02

Egy férfi, aki élőben bontott ki egy CSGO kést a Blast Paris Major 2023-ban, bevallotta, hogy a megnyitót meghamisították, több mint egymillió nézőt trollkodtak, és egy teltházas stadion volt.

A CSGO és a skin tokok szinonimák egymásnak. Az esetek úttörője, a CSGO esport szcénája és skin közössége valóban egymásba süllyedt. És ezt egyetlen pillanat sem rögzíti tökéletesen, mint egy tok kicsomagolása egy major alatt.

Nem tudjuk, ki volt az első, aki megcsinálta, de 2019 óta vannak klipek a rajongókról. Mindig felkapott pillanat ez, de ritkán lesz belőle jó skin, hacsak nincs elképesztő szerencséje a rajongónak.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A CSGO utolsó Major döntője során azonban egy játékos úgy döntött, hogy kicsomagol egy Chroma 3 tokot, és valahogy eltalálta a főnyereményt egy késsel. Úgy tűnik azonban, túl szép volt, hogy igaz legyen.

A nagydöntő alatt egy leállási pillanatban a kamera egy rajongó laptopjához vágott egy kinyitásra kész tokkal, ami eddig ismerős látvány volt a Majorban. Csak ezúttal egy kést bontott ki, amitől az egész stadion megvadult.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A klip vírusos lett, Blast twittere terjesztette a pillanatot. Azonban közvetlenül azután, hogy a klip felkerült az internetre, Ale, a CSGO adatbányásza rámutatott, hogy a kicsomagolás valószínűleg hamis.

Rámutatva arra, hogy a ventilátor kicsomagolásából hiányzott egy hozzáadott funkció. „[Valve] 2022 augusztusában hozzáadta a tételek ellenőrzése gombot, ami itt hiányzik, ami azt bizonyítja, hogy a klip egy hamis régi felvétel” – mondta.

Végül a Major után OhnePixel streamer beszélt a rajongóval, és megkérdezte, hogy a klip hamis-e vagy sem, és ekkor derült ki.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Sajnos a rajongó megerősítette, hogy az egész hamis. „Szóval fiúk. Az egész színre volt állítva, az egészet hamisították!” ő mondta. „Ez volt a legnagyobb hazugság a kezdetektől fogva, már nem vagyok itt, hogy hazudjak, hamis volt.”

Természetesen Ohne és a közösség nagy része megtalálta a vidámságot, ami csak hozzáadott a CSGO legutolsó szakához.

[ad_2]

Forrás