Oldal kiválasztása

[ad_1]

Faragó Fisher

❘ Közzétéve: 2023-05-20T20:02:37

❘ Frissítve: 2023-05-20T20:02:47

A BLG elleni megsemmisítő vereséget követően az MSI 2023-on Dexerto leült Zeusszal, hogy megértse, mi hibázott a T1-nél, a mérkőzéssel kapcsolatos elvárásaikról, és arról, hogy az itt elszenvedett vereség hogyan befolyásolta Zeust és a csapatot a továbbiakban.

A mai T1 szerencsétlenül sikertelenül teljesít a nemzetközi eseményeken. Ez a névsor, bár rekordot döntõen jó hazai viszonylatban, mégsem sikerült olyan sokáig együtt tartania, hogy nemzetközi címet szerezzen.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az MSI 2023 a T1 reménye volt, hogy végre valami nagyszerűt érjenek el hazájukon, Dél-Koreán túl. A BLG azonban olyan akadálynak bizonyulna, amelyet nem tudtak leküzdeni. Csak egyetlen meccset tudtak kihozni a BLG-ből, így a szett 1-3-as eredménnyel zárult, és az MSI-nek nem jutott el a nagydöntőig.

Bár a T1 Zeusa érthető módon kiakadt a veszteségük után, időt szakított arra, hogy Dexertóval leüljön, hogy átbeszélje, mi lehetett a baj, és a sorozat utáni gondolatait.

A cikk a hirdetés után folytatódik

T1 Zeus úgy érezte, meg kell próbálnia megtalálni a vezető szerepet

Nem titok, hogy a jelenlegi League of Legends meta nagyon bot-lane-központú. A BLG edzője, Wong ‘Tabe’ Pak Kan a közvetítés során egy meccs utáni interjúban elismerte, hogy a bot sáv a stratégiájuk központi eleme: „A bot sávot megnyerjük, a játékot megnyerjük.” Tabe elmagyarázta.

Tehát egy olyan játékos számára, mint Zeusz, elengedhetetlen volt, hogy bármilyen módon kiemelkedjen. Az egyetlen módja annak, hogy hatást gyakoroljon, ha a bot sáv elveszik, az az volt, hogy hatalmas előnyt hozott létre a felső sávban, ami elég nagy ahhoz, hogy a maga módján legyőzze Zhao ‘Elk’ Jia-Hao erős szállítási potenciálját, és nyerési feltételt találjon a számára. csapat.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Azonban annak szükségessége, hogy ezt meg kell tenni egy olyan lane ellenféllel szemben, mint Bin, nagy nyomást gyakorolt ​​a felső sávra. Ezt az mutatta meg, hogy Zeusz kritikus hibát követett el, és meghalt Binnek.

„Azon a ponton a csapatunk kiszorult a drake elől. Szóval a legfelső sávban úgy voltam vele, hogy „történnem kell valamit, meg kell találnom az élvonalat.” – magyarázta Zeusz. „Meg akartam tagadni, hogy Q-t használjon a hullámon, ezért az volt a tervem, hogy amilyen gyorsan csak tudom, elkábítom. De valami nem működött jól. Egyszerűen meghaltam a semmiből, szerintem ennek nincs értelme. Nagyon rosszul éreztem magam a darab miatt, de utána csak azt kellett mondanom magamnak: „Mi történt, megtörtént. Tovább kell lépnem.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

Bin és BLG nyerte a napot

A verseny elején Chen ‘Bin’ Ze-Bin a Dexertónak adott interjújában Zeust szólította meg, mondván, hogy bosszút akar állni. Bár Zeusz elveszítette a sorozatot, úgy tűnt, hogy a kettő egyenlő arányban van jelen a 2. játszma bakiján kívül. Zeus szerint azonban ez a baklövés megmutatta, hol lehetett Bin a jobb játékos ebben a szettben.

„Azt hiszem, ma nem tudtam a csapatomra fordítani a vezetést. Például amikor Kennennel játszottam a Sionban, azt hiszem, tökéletes környezetem volt ahhoz, hogy nagyon kényelmes játékot tudjak játszani. De nem hiszem, hogy én tudtam tökéletesen eljátszani ezt a szerepet, míg Bin a legjobb szinten el tudta játszani azt a szerepet, amelyet el kellett volna játszania.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

Zeus azt is elmagyarázta, hogy szerinte a T1 legnagyobb tévedése az eseményen a metaolvasás volt. „Nem működött az, ahogyan lefordítottuk a metát, és hagytuk, hogy az ellenfél átvegye az irányítást.”

Arra voltunk kíváncsiak, hogy Zeusz szenved-e színpadi idegektől, de nem érezte úgy, hogy van más kifogása, mint azt, hogy nem teljesítenek olyan jól, mint várták.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„A mai nap inkább a teljesítményünkről szólt. Határozottan alulteljesítettünk. A mérkőzés kezdete előtt biztosak voltunk benne, hogy megnyerjük az MSI-t. De még a sorozatot sem nyertük meg. Mindannyian dühösek vagyunk.”

Fotó: Colin Young-Wolff/Riot Games

Bár Zeusz egyértelműen csalódott volt az eredményben, mégis reménykedett abban, hogy az élményt olyasmivé tudja fordítani, ami a T1 segítségére lesz a következő nemzetközi versenyükön.

„Tudom, hogy a szurkolóink ​​nagyon-nagyon csalódottak amiatt, hogy a GenG kiesett, mi pedig most kaptunk ki, így már nincs koreai csapat a tornán. Számunkra is szívszorító hír, de úgy gondolom, hogy ez az élmény ugródeszkává válhat ahhoz, hogy a jövőben valami nagyobbat végzünk.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

[ad_2]

Forrás