Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-03-07T16:06:11

❘ Frissítve: 2023-03-07T16:06:19

A chilei Valorant sztárja, Angelo ‘keznit’ Mori több híradás szerint közel áll ahhoz, hogy visszatérjen a KRÜ Esportshoz a VCT Americas liga előtt.

Az argentin szervezet már tett ajánlatot a Leviatánnak keznitre, és közel áll a játékos biztosításához – ezt először a spanyol bennfentes Álvaro ‘Lembo’ Távora árulta el, majd a brazil The Enemy is beszámolt róla.

Ha a lépés beválik, keznit Alexandre ‘xand’ Zizi helyére lép a The Enemy szerint. A brazil játékos mindössze öt hónapja csatlakozott a KRÜ Esportshoz, miután előző csapata, a Ninjas in Pyjamas nem jutott be a partnerligába az amerikai régióban.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Twitteren xand határozott célzást adott, hogy kiszáll a csapatból. „Micsoda késztetés a feladásra” – írta.

A KRÜ keznit iránti érdeklődése a VCT LOCK//IN-ben elért 17-32. hely után jelentkezik, ahol a bajnokság első fordulójában kikapott a NAVI-tól.

A Colin Young-Wolff/Riot GamesKRÜ Esports állítólag egy játékost cserél a VCT LOCK//IN csalódása után

keznit széles körben az egyik legtehetségesebb Valorant játékosként tartják számon Dél-Amerikában. Kulcsszerepet játszott abban, hogy a KRÜ bejutott a Valorant Champions 2021 elődöntőjébe.

2022 végén keznit elhagyta a KRÜ-t, és aláírt egy másik argentin szervezethez, a Leviatánhoz a VCT Americas League-ben. De mindenki legnagyobb meglepetésére tartalék szerepkörbe került, és nem játszott szerepet a csapat legjobb nyolc közé jutásában a VCT LOCK//IN-en.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A VCT partnercsapatainak március 25-ig kell véglegesíteniük névsorukat a 2023-as szezonra, az amerikai liga pedig a tervek szerint április 1-jén kezdődik.

Legyen naprakész a Valorant jelenet összes átigazolási tevékenységével a szezon közbeni élő trackerünkkel.

[ad_2]

Forrás