Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-04-26T17:42:03

❘ Frissítve: 2023-04-26T17:42:10

Az NRG Esports nem indult a legjobban a VCT Americas-ban, a KRÜ Esports legyőzése után 2-3-ra állt a csapat a 4. hét zárásaként. A Dexertóval adott meccs utáni interjúban a meccsen belüli vezető Pujan ‘FNS’ Mehta összeomlott. a csapat veszteségeit, és elmagyarázta, miért tértek vissza az ügynökválasztáshoz.

Már csak négy mérkőzés van hátra, az NRG-t a rájátszás kihagyása fenyegeti, mivel jelenleg 2-3-as mérleggel a hatodik helyen állnak. A csapat küzdelmei meglepőek voltak, mivel sokan azt várták tőlük, hogy tovább építsenek a VCT LOCK//IN-en elért nyolc közé, tekintettel arra a nemzetközi sikerre, amelyet a felállás magja 2022-ben az OpTic Gaming alatt játszott.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Dexertónak adott, a KRÜ Esports elleni április 25-i 2-0-s győzelmet követő meccs utáni interjúban az FNS azt mondta, hogy a csapat kísérletezik, és úgy próbált „tökéletes Valorant”-t játszani, ami végül meccsekbe került.

„A másodikban, amikor visszasétáltunk a Cloud9 elleni vereség után, visszasétáltunk a szobánkba, és csak azt mondtam: „Van egy utolsó megoldásom, csak helyezzünk vissza mindenkit a kényelmi szerepükbe” – mondta. „Nem engedhetjük meg magunknak, hogy több meccset veszítsünk vagy több pontot dobjunk el, szóval térjünk vissza ahhoz, amiről tudjuk, hogy működhet vagy működött a múltban, és játsszunk mindenkivel ott, ahol jól érzik magukat, majd ne féljünk elveszíteni a meccseket. .’ Mert szerintem egy ideig ott játszottunk, hogy ne veszítsünk többet, mint hogy nyerjünk. És ez volt a végső megoldásom.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

A chilei csapat elleni meccsen az NRG visszatért a régi összetételéhez, az ardiis Jettet játszotta, miután a korábbi meccseken olyan ügynökökkel kísérletezett, mint Killjoy és Sage. Az egykori FunPlus Phoenix-tag sorozatmagas, 1,42-es VLR-besorolást tett közzé.

Az FNS elmagyarázza az NRG veszteségsorozatát és a formába való visszatérés tervét

Az FNS hozzátette, hogy az ellenfelek felülmúlása során a csapat túlságosan a játék stratégiai oldalára összpontosított, és új ügynökökre állította a játékosokat. Ez – magyarázta – megbéklyózta a játékosokat, és megakadályozta őket abban, hogy képességeik legjobb teljesítményét nyújtsák.

A cikk a hirdetés után folytatódik

„Úgy gondolom, hogy a vége felé, különösen a C9-el és a MIBR-rel szemben, olyan érzés volt, mintha nem játszanánk az ösztöneinket” – mondta. „Egyszerűen nem voltak ösztöneink a gyilkos ösztönök terén, mindenki csaknem úgy játszott, mint egy NPC-robot, azt csinálta, amit tennie kellett, és nem próbált eltávolodni ettől.”

Az NRG IGL azt mondta, hogy ezzel lényegében az olyan játékosokat, mint az ardiis, „pórázon” húzta a tekintetben, hogy mit tehetnek egy meccsen.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az NRG jelenleg holtversenyben a hatodik helyen áll a Sentinelsszel és a MIBR-rel, három csapat – a Leviatán, a 100 Thieves és a FURIA – 3-2-es mérleggel rendelkezik. Az FNS szerint a csapat nem arra koncentrál, hogy javítsa a fordulók különbségét, ami dönti majd a bajnokság döntetlenjét, hanem a lehető legtöbb győzelem megszerzésére koncentrál, hogy megakadályozza a döntetlen forgatókönyvét.

„100%-ban elkerülhetjük, ha csak nyerünk” – mondta az FNS.

[ad_2]

Forrás