Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-04-27T18:48:51

❘ Frissítve: 2023-04-27T18:49:01

Az Overwatch League bejelentette, hogy az idei szezonban a Midseason Madness esemény Dél-Koreába tart, és mindkét régió csapatai részt vesznek benne.

A torna a Koreai Nemzetközi Kiállítási Központban (KINTEX) zajlik június 16. és 18. között, ahol hat Overwatch League csapat verseng a 900 000 dolláros nyereményalap oroszlánrészéért.

A bejelentés jelentős mérföldkő az Overwatch League számára, mivel ez jelenti az első liga által szervezett LAN eseményt az APAC régióban.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A nyugati régiót négy csapat képviseli, az első két helyezett a tavaszi szakasz selejtezőiből és az első két csapat a tavaszi szakasz kieséséből. A két keleti régió csapata kijut a Spring Stage Knockoutsból, amelyen az Overwatch League és a Contenders csapat is szerepel majd.

A Midseason Madness rendezvényre május 15-én kezdik el a jegyek árusítását, a KINTEX 10B csarnoka 3075 fő befogadására alkalmas.

Az Overwatch League hivatalos adásában közölte a Midseason Madness esemény részleteit nem sokkal a tavaszi selejtezők kezdete előtt Nyugaton. Az idei szezonban mindössze hat franchise csapatot felvonultató keleti régióban csak április 29-én kezdődnek a selejtezők.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A tavalyi Midseason Madness versenyt az Overwatch 2 béta verzióján játszották, és 12 Overwatch League csapat vett részt rajta. A keleti régió legjobb négy csapata a saját bázisáról játszott, míg a nyugati régió nyolc csapata Hawaiira utazott, hogy kiegyenlítse a pingkülönbséget. A Los Angeles Gladiators megnyerte a tornát és az első 500 000 dolláros díjat, miután a nagydöntőben 4-2-re legyőzte a San Francisco Shockot.

[ad_2]

Forrás