Oldal kiválasztása

[ad_1]

Jacob Hale

❘ Közzétéve: 2023-03-20T16:49:05

❘ Frissítve: 2023-03-20T16:49:12

A 100 Thieves vezérigazgatója, Matthew ‘Nadeshot’ Haag megosztotta gondolatait a FaZe Clan körül zajló drámáról, beleértve a tőzsdei lefelé irányuló spiráljukat is, és „szörnyű dolognak” nevezte ezt az e-sport iparág egésze számára.

2022 júliusában a FaZe Clan hivatalosan is tőzsdére lépett a NASDAQ tőzsdén, és 1 milliárd dolláros értékeléssel nyitott. Azóta figyelték a részvények árfolyamának jelentős csökkenését, a részvényenkénti 20 dolláros csúcsról egészen a zárásig, amely a cikk írásakor mindössze 0,42 dollár volt, 30,7 millió dolláros piaci kapitalizáció mellett.

Ezt a visszaesést alaposan dokumentálták az interneten, ahogy a FaZe Clan részvényei zuhannak, és a tőzsdéről való kivezetés veszélye egyre inkább lehetséges.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Bár nem ők az egyetlen sportszervezet, amely nyilvánosan szerepel, minden bizonnyal ők a legnagyobbak a márka ismertsége tekintetében, és ezért mondja Nadeshot, hogy ez olyan nagy dolog az iparág számára általában.

„Hadd mondjam el ezt, és hadd legyek teljesen világos” – mondta a Call of Duty egykori profi egy Twitch stream alatt. „Mondhatnánk, hogy ez a saját dolga, és átvertek minket azzal, hogy beugrottak és megpróbálták, hogy a piaci siker hiánya szörnyű dolog az e-sportipar számára.”

Így folytatta: „Azt nézik az emberek, külső befektetők vagy olyanok, akik a játék részesei akarnak lenni, nem nyúlnak hozzá egy 100 méteres rúddal.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

Természetesen a FaZe Clannek más problémái is vannak az üzlettel kapcsolatban, a cég korábbi tagjai és alapítói/tulajdonosai ellene szólnak, amivé vált.

Ezt elsősorban Nordan ‘Rain’ Shat emelte ki, aki 2012 szeptemberében csatlakozott a szervezethez, és Jakob ‘Teeqo’ Swaerden, aki szerintük rossz üzleti döntéseikért és a FaZe Clannél betöltött szerepük tisztázatlanságáért szólította fel őket.

[ad_2]

Forrás