Oldal kiválasztása

rewrite this content and keep HTML tags

A Guild Esports bejelentette legújabb belépőjét a Counter-Strike esportba az új játékoskeret, a Bad News Eagles tagjainak bemutatásával.

Genc ‘gxx-‘ Kolgeci, Flatron ‘juanflatroo’ Halimi, Sener ‘SENER1’ Mahuti, Dionis ‘sinnopsyy’ Budeci, és Rigon ‘rigoN’ Gashi mindenkit meglepett, amikor az albán-koszovói régióból elsőként jutottak el egy Major selejtezőre (RMR) még 2022-ben, amikor kvalifikálták magukat a PGL Antwerp Majorra. Azóta három Counter-Strike Majoron is részt vettek, és kvalifikálták magukat a Legendák szakaszába: Antwerpenben, Rióban és Párizsban – csak 2023-ban 96 000 dollár értékű nyereményt szereztek.

A mostantól Guild Eagles néven ismert csapathoz a Counter-Strike közösség legelismertebb alakjaiból álló háttérstáb csatlakozik: Jonatan ‘Devilwalk’ Lundberg vezetőedző (az egyetlen többszörös Major-győztes edzőként és játékosként is), Kevin ‘Krystal’ Amend segédedző, Kieran ‘KayJay’ Playfair elemző, és James ‘BanKs’ Banks (a csapat menedzsere) tanácsadóként csatlakozik a Guildhez, hogy támogassa az orgánumot.

A koszovói netkávézókból a párizsi Hall de la Pinède-ig tartó szerény kezdetektől a 2020-as versenyszerű debütálásuk óta eltelt három év alatt hihetetlen pályát futott be ez a csapat. Kultikus követőkre tettek szert mind a saját régiójukban, mind a nagyvilágban, a Twitter, a Twitch és az Instagram együttes követőinek száma meghaladja a 112 000, 297 000 és 137 000 főt, és a sikerhez és a nemzetközi hírnévhez vezető útjuk a modern Counter-Strike sikertörténetévé vált.

A holisztikus edzőpartner Ground+Air támogatásával a Guild Esports még inkább támogatja ezt a felemelkedést, mivel a Counter-Strike esport a Counter-Strike 2 (CS2) elindításával egy lépést tesz a jövőbe.

A CS2 megjelenésével rájöttünk, hogy nincs jobb alkalom arra, hogy növeljük jelenlétünket a Counter-Strike-ban. A Bad News Eagles játékoskeretének pályafutása inspiráló volt, és megtestesíti azt a hozzáállást, amit mi itt a Guild Esportsnál nagyra értékelünk – alig várjuk, hogy a Ground+Air segítségével támogassuk őket a CS2-ben tett útjukon.

Jasmine Skee, a Guild Esports vezérigazgatója

A Ground+Air egy teljesítmény- és jóléti tanácsadó cég, amely a Guild Esports CS2 játékosai számára egy speciális edzői és oktatási programot fog nyújtani, amely egy személyre szabott, korszerű „Elite Performance Programme” programot tervez. A Ground+Air az esporton belül és kívül is rendelkezik tapasztalatokkal, hiszen az Oracle Red Bull Racing teljesítménygyorsító programját az F1 Esports számára fejlesztette ki és valósította meg. A Ground+Air többéves tapasztalatot és bevált gyakorlatokat hoz magával más ágazatokból, többek között a profi elit labdarúgásból, az autóversenyzésből, a szórakoztatóiparból, a bankszektorból és a technológiából, hogy egy olyan programot hozzon létre, amely a játékon belüli teljesítményt a játékon kívüli jóléttel egészíti ki.

Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy képviselhetjük a Guildet a CS2-ben. A Guilddel folytatott beszélgetéseink során teljesen egyértelművé vált, hogy osztják az elképzeléseinket, és valóban segíteni akarnak abban, hogy ez a játékoskeret sikeres legyen a Counter-Strike legmagasabb versenyszintjén. Több szervezettől is kaptunk ajánlatot az alatt az idő alatt, amíg nem voltunk aláírt csapat, de végül úgy találtuk, hogy a Guild állt a legközelebb ahhoz, amit a CS2-ben szeretnénk elérni, és a legnagyobb szintű holisztikus támogatást tudta nyújtani számunkra, hogy segítsen nekünk a lehető legjobb teljesítményt nyújtani. Az alapján, amit már láttunk a munkatársakkal való találkozás és a létesítmények megtekintése során, nincs kétségünk afelől, hogy ez az a hely, ahová tartozunk, hogy elérjük a következő szintet a versenyzésben.

Jonatan „Devilwalk” Lundberg, a Guild Eagles vezetőedzője

A Guild Esports ezt a programot a Guild Esports zászlaja alatt működő és a fejlesztő csapatok számára is be kívánja vetni. A program egyéni edzések és csapatfejlesztési workshopok keverékéből áll majd, amelyeket az oktatás, az élsport, az üzleti élet és az esport világából érkező teljesítmény-szakértők tartanak.

Forrás